Altunok, “Her Zaman Yaşlılarımızın Yanındayız”

Silifke Yaşlı Bakım ve Huzurevinde kalan yaşlıları yat gezisine uğurlayan  Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Biz büyüklerimizin dualarını önemseyen bir yapıdayız.

Altunok, “Her Zaman Yaşlılarımızın Yanındayız”

Altunok, “Her Zaman Yaşlılarımızın Yanındayız”

Silifke Yaşlı Bakım ve Huzurevinde kalan yaşlıları yat gezisine uğurlayan  Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Biz büyüklerimizin dualarını önemseyen bir yapıdayız.  Her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Taşucu mahallesi yat limanına gelen yaşlıları uğurlayan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Yaşlılarımızı her zaman gönüllerimizin en güzel yerine koyduk. Onların hayır duaları bizleri her zaman güçlü kılmaktadır. Bu nedenle her zaman onların gönüllerinde olmak için çaba gösteriyoruz.  Belirli zamanlarda yaşlılarımızı ziyaret ederek onlarla birlikte oluyorum. Bugün de yaşlılarımız için bir yat gezisi düzenledik. Böyle güzel organizasyonlar düzenleyerek  yaşlılarımızı sevindirmek ve güzellikleri paylaşmak istiyoruz. Sadece özel günlerde değil her fırsatta yaşlılarımızla ilgilenmemiz gerekmektedir. Bu da sosyal bir belediye olmamızın gereğidir. Her zaman yaşlılarımızın için kalıcı çözüm ve sevgi üretmeye devam edeceğiz. Büyüklerine değer veren bir milletin evlatları olarak her zaman olduğu gibi bugünde onları ellerinden öperek yanlarında olmak istedim” diyerek yat turuna katılan yaşlılarla bir süre sohbet etti.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER