Altunok, Folklorcularla Buluştu

Silifke Belediyesi halk Oyunları Gurubu, Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Altunok, Folklorcularla Buluştu

Altunok, Folklorcularla Buluştu

Silifke Belediyesi halk Oyunları Gurubu, Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Bayburt’ta bu yıl 26’ncısı düzenlenen Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenine ardından da Trabzon-Akçaabat Müzik ve Folklor Festivaline katılan Silifke Belediyesi Halk Oyunları Gurubu, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti. Halk Oyunları Gurubu Sorumlusu Sefa Özbaydağ ve folklorcular,  Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim tarafından verilen plaket ve çeşitli hediyeleri de Başkan Altunok’a teslim ettiler.

Yaptıkları folklor gösterileri ile Bayburt ve Akçaabat’lıların gönlünde yer alan Silifke Belediyesi Halk Oyunları gurubuna teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Bayburt ve Akçaabat’ta düzenlenen festivallerde yaptığınız muhteşem gösterilerle Silifkeli hemşehrilerimizin ve bizlerin göğsünü kabarttınız. Festivale katılan misafirlerle birlikte yaptığınız muhteşem folklor gösterisini izleyen Bayburt Belediye Başkanımız Hükmü Pekmezci ve Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim başta olmak üzere çok sayıda teşekkür telefonu aldım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçmişten günümüze gelen folklor gösterilerimiz, bölgemizin tanıtımı için de büyük bir önem arz etmektedir. Yöremizin tanıtımına ve folklorumuzun yaşatılmasına büyük katkı sağlayan sizlere şahsım ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bu önemli ve çok güzel bir yetenek. Hepinizi bu yeteneğinizi geliştirerek gerçekleştirdiğiniz başarılı çalışmalardan dolayı bir kez daha kutluyorum" dedi.

Ziyarette ayrıca Silifke Belediyesi Halk Oyunları Gurubu Sorumlusu Sefa Özbaydağ’da Bayburt ve Akçaabat Belediye Başkanları tarafından gönderilen plaket ve çeşitli hediyeleri de Başkan Altunok’a takdim etti.

29.07.2022, Mevlüt Partal, Silifke,

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2022, 16:51

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER