Altunok, Çalışmaları Denetledi

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kent merkezi, Atakent ve Taşucu mahallelerinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek

Altunok, Çalışmaları Denetledi

Altunok, Çalışmaları Denetledi

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kent merkezi, Atakent ve Taşucu mahallelerinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında belediye birim amirleri ve müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı.

 “Halkımız ve kentimize sunacağımız hizmetlerle ilgili başlattığımız çalışmaları zamanında tamamlayarak bu hizmetleri halkımıza ulaştırmalıyız” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, yapımı devam eden Atakent mahallesi yapraklı koy  ve  Taşucu mahallesi deniz sahili düzenleme  çalışmalarını yerinde inceledi.

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Altunok, “Vatandaşlarımızın yanı sıra ve özellikle yaz aylarında ilçemize gelen tatilcilerin faydalanabileceği en önemli projelerimizin başında gelen Atakent yapraklı koy ve Taşucu deniz sahili düzenleme projemize devam ediyoruz. Atakent ve Taşucu halkımızın yanı sıra ve ilçemize gelecek olan tatilcilerimize sağlıklı ve modern bir hizmet sunmayı planladığımız bu projemizin takibini de yapıyoruz. Müteahhit firma aracılığı ile hayata geçireceğimiz bu projelerimiz içerisinde büfeler, kafeteryalar, çocuk oyun alanları, spor aletleri, aydınlatma sistemleri, otopark, deniz sahilinde güneşlenme alanları, yeşil alanların oluşturulması, wc ve duş kabinleri ve peyzaj düzenlemeleri yer almaktadır. Bu çalışmalarımızla birlikte hem Silifke’mizi modern projelerle buluşturmaya devam edeceğiz, hem de halkımızın sağlıklı ve güvenilir ortamlarda belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacağız” dedi.

Taşucu ve Atakent mahallelerinde devam eden deniz sahili düzenleme projelerini yerinde inceleyen Başkan Altunok’un çalışmalarla ilgili olarak belediye birim amirleri ve müteahhit firma yetkililerinde de bilgiler aldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2022, 12:09

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER