Akdeniz’de Asfalt Ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Akdeniz Belediyesi, ilçenin üst yapısını yenileyip kentin çehresini değiştirmeye, böylelikle İLÇE SAKİNİ vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Akdeniz’de Asfalt Ve Kaldırım Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında uzak yakın demeden ilçeye bağlı mahallelerde asfalt yama, kilit taşı, kaldırım ve bordür yenileme hizmetine hız verdi. Bu kapsamda Müfide İlhan, Mahmudiye, Karacailyas, Gündoğdu, Şevket Sümer, Hal ve Siteler mahallelerine çıkarma yapan ekipler, farklı onlarca sokakta asfalt yama, kilit taşı tamiri, kaldırım ve bordür döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Fen işleri ekipleri, Mahmudiye Mahallesi’nde de çöken bir yola mucur doldurma çalışması gerçekleştirip vatandaşların yaşadığı sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Mahallelerinin sokaklarını değiştiren hummalı çalışmalara tanık olan vatandaşlar, Akdeniz Belediye M. Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

Öte yandan, gerek fen işleri ekiplerince belirlenen bölgelerde, gerekse mahalle muhtarları ve vatandaşların talebi üzerine asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve bordür yenileme hizmeti ilçe genelinde devam edecek.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER