Vali Su, Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yılını Kutladı. Vali Su , "Şanlı tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünü Millet olarak büyük bir gururla kutluyoruz.

Vali Su, Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yılını Kutladı.

Su , "Şanlı tarihimizin çok önemli bir dönüm noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıl dönümünü Millet olarak büyük bir gururla kutluyoruz.

Tarih boyunca her zaman özgür ve bağımsız yaşamış milletimiz, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlattığı Kurtuluş Savaşını mutlak bir zaferle neticelendirerek kırmış; bu kutlu zaferini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır.

Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya ve ülkemizin yükselişini engellemeye yönelik her türlü saldırıya bugüne kadar birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla karşı koyan Aziz Milletimiz, bundan sonra da milli ve manevi değerlerini hedef alacak benzeri saldırılara aynı güç ve kararlılıkla geçit vermeyecektir.

Bizler de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri olarak nitelediği Cumhuriyetimizi daima daha ileriye taşımak, ülkemizi çok daha güçlü kılmak, Milletimizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere geçmişten günümüze vatanımız ve milletimiz uğruna canlarını tereddüt etmeden feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyor, Tüm Mersinli hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum" dedi. 

                         

                                                                                                                                                     

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER