Vali Su, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne Özel, "33 Okul Müdür Sohbeti" Programına Katıldı

Vali Ali İhsan Su ve Zeliha Su Hanımefendi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne Özel,

Vali Su, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne Özel, "33 Okul Müdür Sohbeti" Programına Katıldı

Vali Su, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne Özel, "33 Okul Müdür Sohbeti" Programına Katıldı

Vali Ali İhsan Su ve Zeliha Su Hanımefendi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"ne Özel, Kadın Yöneticilerimizle "33 Okul Müdür Sohbeti" programı kapsamında İlimiz genelinde görev yapan kadın yöneticiler ile buluştu.

Suphi Öner Öğretmenevinde okul yöneticileri ile iletişim bağlarını kuvvetlendirmek, bilgi ve deneyim alışverişinde bulunmak, eğitimin kalitesini artıracak çalışmaları birlikte ve ivedilikle yürütmek için başlatılan "33 Okul Müdürü Sohbeti"nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel buluşmasına; İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri ve 88 kadın okul müdürü katıldı.

Vali Su, “Dünyanın ve İnsanlığın Gelişimi, Kalkınması, Huzur ve Refahı Kadınların Elindedir”

Programda konuşan Vali Su, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, dünyanın ve insanlığın gelişip kalkınmasının, huzur ve refahının kadınların elinde olduğunu ifade etti.

Kadınların ülkemizin ve ilimizin gelişmesinde çok büyük roller üstlendiğini belirten Vali Su, siyasette, sanatta, ekonomide, sanayide, kültürde, sporda, eğitimde ve her alanda kadınların çok büyük etkisi ve katkısının olduğunu söyledi.

Vali Su sözlerinin devamında; “Kadınlarımız her alanda ülkemiz için memleketimiz için gayret ediyor, çalışıyor. Sizler de eğitim alanında bu yükü yüklenmiş, eğitimin kalitesini daha da yükseltmeyi amaç edinmiş ve okullarımızda çocuklarımızın daha iyi eğitim görmesi için gayret eden hanımefendilersiniz. Kadınlarımızla ülkemizi geleceğe taşıyabiliyoruz ve taşıyacağız. Sizlere bu özel günde eğitime verdiğiniz destekler ile birer anne ve eş olarak yaptığınız katkılardan dolayı özellikle teşekkür ediyorum.” dedi.

Buluşmada İl Milli Eğitim Müdürü Koca da bir konuşma yaptı. Kadın okul müdürleri ile sohbet eden Vali Ali İhsan Su, programı düzenlenmesinde emeği geçen başta İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca olmak üzere milli eğitim müdürlüğü personeline teşekkür etti. 08.03.2022

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER