Vali Pehlivan Turizm Sektör Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Turizm Sektörü Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Vali Pehlivan Turizm Sektör Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Turizm İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamit İzol ve Dernek Yönetimi tarafından düzenlenen yemekli toplantı programında Mersin Turizm Sektörü Temsilcileri bir araya geldi.

İlimizdeki turizm paydaşlarımızın müşterek katkı ve katılımıyla sektör toplantıları ve ziyaretler yaptıklarını vurgulayan Vali Pehlivan, turizm gelişmesi ve çeşitlenmesi konularında atılan adımlar hakkında bilgiler paylaştı. Mersin İlimizin tanıtımı amacıyla; Kültür ve Turizm Bakanlığımıza bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından İlimizin yurt dışı turizm hedef kitlesi için "Go_Mersin" sosyal medya hesabı ile, yurt içi turizm hedef kitlesi için "GezsenMersin" sosyal medya hesapları açıldığı bilgisini paylaşan Vali Pehlivan, herkesi bu sayfayı takip etmeye davet etti.


Sektörün sorunlarının ve beklentilerinin de ele alındığı programda, Mersin İlimizde turizm potansiyelini artırmak amacıyla sahip olduğu değerlerin, tarihi, doğal ve kültürel varlıklarının daha etkin bir şekilde tanıtımının yapılması yönünde görüş ve öneriler dile getirildi, değerlendirmeler yapıldı.


Programa, Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Mersin Turizm İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamit İzol, otel ve seyahat acentesi sahipleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2023, 11:54

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER