VALİ PEHLİVAN, TRAFİK DENETİM VE YOL KONTROL NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, 2023 yılının son saatlerinde trafik denetim ve yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yılın her günü olduğu gibi halkımızın huzuru ve güvenliği için yılbaşı gecesi de nöbetleri başında olan Emniyet ve Jandarma personelinin yeni yılını kutladı.

VALİ  PEHLİVAN, TRAFİK DENETİM VE YOL KONTROL NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, TRAFİK DENETİM VE YOL KONTROL NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, 2023 yılının son saatlerinde trafik denetim ve yol kontrol noktalarını ziyaret ederek, yılın her günü olduğu gibi halkımızın huzuru ve güvenliği için yılbaşı gecesi de nöbetleri başında olan Emniyet ve Jandarma personelinin yeni yılını kutladı.


Vali Pehlivan, yeni yılın sağlık, huzur, hayır ve iyiliklere vesile olması temennisiyle görevlerinde üstün başarılar diledi. Çalışan tüm ekiplere telsiz anonsuyla seslenerek; “2023 yılını tamamlamak üzereyiz. Birkaç saat sonra 2024 yılına gireceğiz. 365 gün olduğu gibi bu gecede vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği, esenliği için vazifelerinizin başındasınız. Biz de mesai arkadaşlarımızla birlikte Jandarma ve Emniyetimizin müşterek vazife yaptığı Çeşmeli Uygulama Noktasındayız. Bu noktadan sesimizin ulaştığı bütün ekiplerimize, tüm personelimize özveriyle, kararlılıkla, başarıyla vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.


Bildiğiniz gibi 2023 yılı Cumhuriyetimizin 100. yılıydı ve bu Cumhuriyet coşkusunu ve gururunu hep birlikte yaşadık. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ‘Türkiye Yüzyılı’na hep birlikte adım atıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi hepimiz, kendi alanlarımızda üzerimize düşenin en iyisini yapmak suretiyle yolumuza devam edeceğiz,ülkemizin daha güçlü,daha müreffeh geleceği için çok çalışacağız.


Bugüne kadar olduğu gibi güvenlik ve asayiş en öncelikli konularımızın başında geliyor ve gelecek de. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, güvenliği, asayişi için güvenlik birimlerimizin mensupları olarak canla başla görev yapıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ve yıllarda da bu görevinizi kesintisiz sürdüreceksiniz. Bu yolda başarılar diliyorum. 2024 yılında ailelerinizle birlikte önce sağlık, huzur, başarı ve esenlikler temenni ediyorum. Allah hepinizi korusun. Ayağınıza taş değmesin. 24 saat gece gündüz vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı bütün milletimiz sizlere duacıdır. Tekrar hepinize görevlerinizde başarılar temenni ediyorum. Hayırlı vazifeler, hayırlı yıllar diliyorum.” dedi.


Ziyaretlerinde Vali Pehlivan’a; babası Muhittin Pehlivan, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 15:16

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER