Vali Pehlivan, Basın Yemeğine Katıldı

Vali Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kapsamında Düzenlenen Yemek Programına Katıldı

Vali Pehlivan, Basın Yemeğine Katıldı

Vali Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kapsamında Düzenlenen Yemek Programına Katıldı

Vali Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kapsamında Divan Otelde Düzenlenen Yemek Programına Katıldı.

Vali Pehlivan, Gazeteci Gözüyle Karma Fotoğraf Sergisini Gezerek Çekilen Bir Birinden Güzel Kareleri İnceledikten Sonra Programda Yapmış Olduğu Konuşmada; " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü Kutluyorum.

Bugün, Günümüze Basın Mensuplarımızla Birlikte Başladık Ve Günün Sonunda Da Gene Birlikteyiz. Sabah Kahvaltı Programının Akabinde 2022 Yılı Değerlendirme Toplantımızı Gerçekleştirdik. Her Yıl Yaptığımız Gibi, Basın Toplantısı Yapmak Suretiyle, Bir Önceki Yılın Kamu Yatırımları Ve Hizmetlerini; Kamu Birimlerimizin Yıl Boyunca Gerçekleştirdikleri Çalışmaları A'dan Z'ye Basın İle Paylaşmak Adına Siz Değerli Basın Mensuplarımızla Bir Araya Geldik.

Bütün İnsanlar; Çevresinde Yaşadığı Muhitte, Bölgesinde, Ülkesinde Ve Bütün Dünyada Neyin Cereyan Ettiğini, Nelerin Yaşandığını, Nelerin Konuşulduğunu, Nelerin Yapıldığını Veya Yapılamadığını Merak Eder. Haber Alma Beklentisini, Haber Alma Talebini Karşılayan Da İşte Kıymetli Basın Mensuplarıdır.

Bunu Yaparken De Meslek Etiği İçerisinde, Evrensel Prensipler Doğrultusunda Aydınlatıcı Bir Anlayışla Bu Vazifeleri Yerine Getiriyorsunuz. Sizler Gibi Ülkemizde De Dünyada Da Binlerce Kişi Basın Sektöründe Çalışıyor.

Mülki İdare Amiri Olarak Çalışmaya Başladığımız Günden Bugüne, Burada Olduğu Gibi, Görevimizin Gereği Basın Mensuplarımızla Hep Temas Halinde Olduk.

Biliyoruz Ki Sizlerin De Amacı Mersinimize Değer Katmak. Mersinimizin Yıldızını Giderek Daha Da Parlatmak. Bizim De Gayemiz, Devletimizin, Hükümetimizin Yatırım Programları Çerçevesinde, Yapılan Hizmetleri, İmkanları, Yatırımları, Teşvikleri Vatandaşlarımıza Buluşturmak Ve Onların Yaşam Standardını Ve Konforunu Her Geçen Gün Daha Da Arttırmaktır. Bu Çalışmalarımız Devam Ederken Sizlerle De Zaman Zaman Yollarımız Kesişmektedir. Ben Bu Geceyi Düzenleyen, Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum. Bugün Ve Her Gün, Birlik Ve Beraberlik Duyguları İçerisinde Bu Mesleğe Olan Gönül Bağınızın Daim Olmasını, Emeğinizin Karşılığını Bulduğu Güzel Günlerde Başarılı Hizmetlerimizin Artarak Devam Etmesini Diliyorum.

Bu Meşakkatli Görevi Yaparken Hayatını Kaybeden Basın Şehitlerimizi De Rahmetle Yad Ediyorum. Hayatta Olanlara Sağlık, Afiyet Diliyorum. Görev Başında Olanlara Başarılar Temenni Ediyorum.

Bugün Bizler İçin De Ayrıca Anlamlı Bir Gün. Bugün Aynı Zamanda İdareciler Günü. Ben Hem Çalışan Gazeteciler Gününü Hem De İdareciler Gününü En İçten Dileklerimle Bir Kere Daha Kutluyorum. " İfadelerini Kullandı.

Programda Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe Tarafından Da Bir Konuşma Gerçekleştirildi.

Program Sonunda, Vali Pehlivan'a, Vermiş Oldukları Desteklerden Dolayı Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe, Plaket Takdiminde Bulunuldu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER