Vali Pehlivan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Vesilesiyle İlimizde Görev Yapan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Vali Pehlivan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Vesilesiyle İlimizde Görev Yapan Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle İlimizde görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Suphi Öner Öğretmenevinde Vali Pehlivan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında yapmış olduğu konuşmasında " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir aradayız. Bugün sizlerle bir araya gelip, hem gününüzü kutlamak hem de bu vesileyle geride bıraktığımız 2022 yılının genel bir değerlendirmesini yapmak istedik. Sözlerimin başında 10 Ocak Gazeteciler Günü'nüzü içten en iyi dileklerimle kutluyorum.

Siz, özveri ve fedakarlık gerektiren, her meslek grubunda olduğu gibi, kendine münhasır ilkeleri ve prensipleri olan, bu prensipler doğrultusunda toplumun haber alma, bilgi edinme, haberdar olma beklentisini karşılayan, bunu yaparken de bilgiyi doğru ve zamanında elde edip en kısa sürede toplumla buluşturmak üzere yola çıkmış ve bu uğurda hizmet veren bir mesleğin mensuplarısınız.

Basın sektörünün değişik kademeleri var. Kimi, şu anda dünyanın en sıkıntılı coğrafyalarında, gerek görüntü veya fotoğraf çekmek, gerekse bilgiler edinmek ve bunları dünya kamuoyuyla paylaşmak üzere görevini icra ediyor.


Bu bağlamda ülkemizin dört bir yanında siz basın mensupları, zaman zaman halkımızın ihtiyaç, talep, sorun ve beklentilerinin devlet kademelerine ulaşmasını, zaman zaman da yine devletin ilgili birimlerinin yapmış olduğu çalışmaları, vatandaşlara duyurma konusunda adeta bir köprü vazifesi görüyorsunuz.

Mersin İlimizde de, gerek yazılı basın, gerek görsel medya ve gerekse internet aracılığıyla hemşehrilerimize hizmet ediyorsunuz. Vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bugünün sizlere ve ailelerinize sağlık, huzur, esenlikler ve işlerinizde artan başarılar getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Düzenlenen kahvaltı programına yoğun ilgi göstererek katılan basın mensupları da söz alarak; Vali Pehlivan'a yakın ilgisi; açık, katılımcı yönetim anlayışı ve bilgi paylaşımı konusunda göstermiş oldukları kolaylıklardan dolayı teşekkür ettiler.

Program, günün anısına yapılan hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER