Ülkücülerden 23 Nisan’da “Çocukla Çocuk Ol” Etkinliği

İstikbal Özel Haber/ Mersin- Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığı;23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını “Çocukla Çocuk Ol” programı çerçevesinde Koray Aydın stadyumunda anne baba ve çocukların katılımı ile kutladı.

Ülkücülerden 23 Nisan’da “Çocukla Çocuk Ol” Etkinliği

Ülkücülerden 23 Nisan’da “Çocukla Çocuk Ol” Etkinliği

İstikbal Özel Haber/ Mersin- Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığı;23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını “Çocukla Çocuk Ol” programı çerçevesinde Koray Aydın stadyumunda anne baba ve çocukların katılımı ile kutladı. Kutlamaya; MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Metin Ateş, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer, Ülkü Ocakları yöneticileri, üyeleri ve çocuklarının yanı sıra vatandaşlarda çocukları ile katıldılar.

Halat Çekme, çuval yarışı yapıldı. İstiklal Marşını okuyan çocuklar göz doldurdu. Bol bol alkış aldı. İbiş ve Karagöz oyunu ile kutlama coşku ile devam etti.  Daha sonra uçurtmalar gökyüzünü süslerken, çocuklara boyama kitapları ve çeşitli oyuncaklar dağıtıldı.

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Sezer, “Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz, gelenekten geleceğe çocuk oyunlarını tanıtmak, çocukluğumuzun oyunlarını yaşamak ve hatırlamak için, çocuklarımızla teknoloji oyunları olmadan çocuk olmak için "Çocukla Çocuk Ol" programını düzenledik.” Şeklinde açıklamada bulundu.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER