Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Saldırıyı Lanetledi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, dün gece Mersin Mezitli İlçesinde bulunan Tece Polisevine yönelik düzenlenen terör saldırısını lanetledi.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Saldırıyı Lanetledi

ÜLKÜ OCAKLARI MERSİN İL BAŞKANI YAVUZ AKGÜL, SALDIRIYI LANETLEDİ

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, dün gece Mersin Mezitli İlçesinde bulunan Tece Polisevine yönelik düzenlenen terör saldırısını lanetledi.

Tece Polisevine düzenlenen saldırının Türk Milleti’nin bütünlüğüne zarar veremeyeceğine işaret eden Akgül: “Türk Milleti yaşanan bu saldırılara en güzel cevabı birlik ve beraberlik içerisinde kalarak vermiştir ve vermeye de devam edecektir” dedi.

“VERİLECEK BİR KARIŞ VATAN TOPRAĞIMIZ YOK!”

Hain ellerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir adım ileriye gitmesini istemediğini kaydeden Başkan Akgül: “Ülkemiz üzerinde birtakım oyunlar kurmak isteyen, ülkemizin bir adım ileriye gitmesini sindiremeyen hainler yine menfur bir saldırı gerçekleştirmiştir. Devletimizin teröre karşı sürdürdüğü mücadele kararlılıkla devam etmektedir. Ülkemizi karıştırmak isteyenler kahpece saldırılarına bir yenisini daha eklemiştir. Ancak unuttukları bir şey var, o da aziz Milletimizde bulunan birlik ve beraberliktir. Türk Milleti’nin verilecek bir karış vatan toprağının olmadığını hala öğrenemediler. Bizler Ülkücü Türk Gençliği olarak bu hain ellere karşı her zaman devletimizin yanındayız” dedi.

“KİMSE TÜRK MİLLETİNİN SABRINI SINAMAYA KALKMASIN!”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül kimsenin Türk Milleti’nin sabrını sınamaya kalkmaması gerektiğinin altını çizerek: “Yüce Milletimizin her ferdi dün olduğu gibi bugün de konu vatan topraklarını savunma olduğunda hiç düşünmeden canını feda etmeye hazırdır. Kimse Türk Milleti’nin sabrını sınamaya kalkmasın” şeklinde konuştu.

“ŞEHİDİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM”

Saldırıda şehit düşen kahraman polisimiz Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, yaralı polisimiz ve vatandaşlara da acil şifalar dileyen Başkan Akgül: “Hain saldırıda yaralanarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen kahraman polisimiz Sedat Gezer’e Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, Emniyet teşkilatımıza ve aziz Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralanan polis memurumuz ve vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
YORUMLAR
İlker şahbaz
İlker şahbaz - 1 yıl Önce

İnsan ve gençlik ülkemizde olduğu ve nefis muhasebesi içinde olması gerektiği eline beline ve diline sahip çıkmasını biliyoruz ve ülkücü gençlik için takva tevekkül ve tefekkür ün herşeyin. Temeli olmasını gençlerimizin bunalımdan çıkış yolu olduğunu biliyoruz ve terör uyuşturucu maddeden kurtulmanın tek yolu maneviyat dır sağlıcakla kalın tüm ülkücü kardeşlerim. Hayırlı günler

SIRADAKİ HABER