Türk Eğitim-Sen’de Başkan Ercan Güven Tazeledi

İstikbal Özel Haber/Mersin- Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Mersin 1 No’lu Şube’nin 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Türk Eğitim-Sen’de Başkan Ercan Güven Tazeledi

Türk Eğitim-Sen’de Başkan Ercan Güven Tazeledi

İstikbal Özel Haber/Mersin- Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Mersin 1 No’lu Şube’nin 7. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurula Toroslar Belediyesi Başkan Vekili Adnan Baş, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Şimşek, MHP Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy, TÜRKAV Mersin Şube Başkanı Mustafa Yalçın, MHP Yenişehir Kadın Kolları Başkanı Ferda Er, Türk Eğitim Sen Mersin Şube Başkanı Metin Ercan, sendika başkan ve üyeleri ile davetliler katıldı.

DERDİ VATAN SEVDASI OLANLARIZ

İstiklal Marşı okunması ve Saygı Duruşu’nun ardından divan oluştu. Gündemle ilgili maddelere geçilmeden önce protokol konuşmaları yapıldı. Türk Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanı Metin Ercan açılış konuşmasında sendika üyelerine hitaben “mücadelemize hep birlikte devam ediyoruz” mesajını verdi. Başkan Ercan, “ Her zaman söylüyorum. Türk-Eğitim Sen üyeleri tesadüfen bir araya gelmiş kişilerden oluşmaz. Türk Eğitim-Sen üyeleri aynı şeylere sevinen, üzülen ve aynı şeylere hissiyat gösteren yürekleri birlikte çarpan, derdi vatan sevdası, memleket olan insanların oluşturduğu büyük kocaman bir ailedir. Bu ailemle bugün olduğu gibi her zaman gurur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun.” Dedi

4 yıl önce görevi devraldığını hatırlatan Başkan Ercan, “ o gün 4 bin 250 üyemiz vardı. Bugün 5 bin yedi yüz’e ulaştı.” Diyerek 2021 yılında hedeflerinin sayısal olarak en büyük olacağının altını çizdi. Açılış konuşmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü ve yapılan seçimde Başkan Metin Ercan üyelerin desteği ile yeniden başkan seçildi. Başkan Ercan üyelere teşekkür etti.

Sezim sonucunda Yönetim isimleri şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu Asil: Metin Ercan, Berker Bozhasan, Taner Gülay, Özgün Ahmet Mutluay, İbrahim Atalay, Ahmet Gani Konak, Tamer Halavurt.

Yedek Yönetim Kurulu: Osman Burak, Abdulkadir Erdur, Zeki Üncü, Bülent Karaağaç, Ayhan Doğan, Sait Kaffar Alkanat, Gök Tolga Aksoy.

Denetim Kurulu Asil: İbrahim Sağ, Sadun Eryılmaz, Nevzat Öger, Kutay Korkmaz, Ahmet Alçı.

Denetim Kurulu Yedek: Halil Kubilay Köksal, Ali Bozdemir, Mustafa Duru, Ümit Öksüz, Ergün Arıdeniz.

Disiplin Kurulu Asil: Tarık Tuhan Fındık, İdris Çağrı Abacı, Aytuğ Karadağ, Mustafa Rahmi Çopur, Fatih Kiraz.

Disiplin Kurulu Yedek: Resul Yeşil, Zülfü Yılmaz, Ahmet İnal, Kutalmış İbrahim Sargın, Umut Akkaya.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER