TEMAD'dan, Tuğgeneral Çarıkçıoğlu'na Ziyaret

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur ve Yönetimi,  Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip ÇARIKÇIOĞLU’ nu ziyaret etti.

TEMAD'dan, Tuğgeneral Çarıkçıoğlu'na Ziyaret

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur ve Yönetimi,  Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip ÇARIKÇIOĞLU’ nu ziyaret etti. Kur, yaptığı yazılı açıklama da, "Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sn. Necip ÇARIKÇIOĞLU’ nu; TEMAD Mersin İl Başkanı Halil KUR, Başkan Yardımcısı Attila YÜRÜK, İl Sekreteri Burhan YILMAZ, İl Muhasip Üyemiz Yalçın KARA ve Yönetim Kurulu Üyemiz Levent EROĞLU’ ndan  oluşan heyetimizle  18  Kasım 2021 tarihinde makamında ziyaret ettik.Her zaman bizlerin yanında olan, bizleri  yalnız bırakmayan, desteğini eksik etmeyen ve 22 EKİM 2021 Tarihinde TEMAD Mersin İl Başkanlığı Yerleşkesinin açılışında da teşrifleri ile bizleri onurlandıran  Kıymetli Komutanımıza yaptığımız iadeyi ziyaretimizde göstermiş oldukları yakın ilgi ve misafirperverliği bizleri çok mutlu etmiştir.

Mersin İl Jandarma Komutanımız Sn. Tuğgeneral Necip ÇARIKÇIOĞLU’ na çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyor ve TEMAD Ailesi adına saygılarımı sunuyorum" dedi. 

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER