Tarsus’ta Polis 12 Ton Kaçak Akaryakıt Yakaladı

Tarsusta polis 12 ton kaçak akaryakıt yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle; “ Tarsus KOM Grup Amirliğimizce Akaryakıt Kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda; (

Tarsus’ta Polis 12 Ton Kaçak Akaryakıt Yakaladı

Tarsus’ta Polis 12 Ton Kaçak Akaryakıt Yakaladı

Tarsusta polis 12 ton kaçak akaryakıt yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle; “ Tarsus KOM Grup Amirliğimizce Akaryakıt Kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda; (V.Ç) isimli şahsın sevk ve idaresindeki araçta Savcılık talimatıyla yapılan aramada; her biri 1’er tonluk 12 tank halinde toplam 12 Ton Kaçak Akaryakıt ve 1 Tabanca, 18 Tabanca Fişeği ele geçirildi  ayrıca (V.Ç) isimli şahsın silah ticaretine yönelik iletişim kurduğu tespit edilen (A.Ç) isimli şahsın ikametinde yapılan aramada;  2 ruhsatsız Tabanca, 5 Tabanca Fişeği, 2 Otomatik Av Tüfeği, 56 Av Tüfeği fişeği ele geçirilmiştir.

   Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla şüpheli (V.Ç) ve (A.Ç) isimli şahıslar gözaltına alınarak gerekli adli işlemlere başlanılmıştır.

         Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER