Taksi Şoförlerinin Uyması Gereken Kurallar

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Taksi Şoförlerine kuralları hatırlatıldı. Yapılan açıklama şöyle; “

Taksi Şoförlerinin Uyması Gereken Kurallar

Taksi Şoförlerinin Uyması Gereken Kurallar

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında Taksi Şoförlerine kuralları hatırlatıldı. Yapılan açıklama şöyle; “ Ticari taksilerde seyahat eden vatandaşlarımızın güvenilir hizmet almalarını sağlamak ve yaşanabilecek sorunları en aza indirmek amacıyla, kısa mesafe/trafik yoğunluğu gibi nedenlerle yolcu alınmaması başta olmak üzere konu ile alakalı farkındalık ve caydırıcılığın arttırılması için taksi şoförlerinin uyması gereken kurallara ilişkin farklı dillerde (Türkçe, İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca ve Rusça) görseller hazırlanmıştır.

             Denetimlerin etkinliğinin ve sürekliliğinin arttırılması amacıyla 28 Ekim 2021 tarihinden itibaren;

             Hazırlanan görseller, trafik yönünden personelimizce yapılan uygulamalar esnasında gerekli bilgilendirmeler yapılarak tüm taksi şoförlerine ve taksi durakları görevlilerine dağıtılmış, taksi duraklarına, taksi bekleme yerlerine ve yolcuların görebileceği diğer yerlere asılmıştır.

            Ayrıca uygun ebatlarda hazırlanan görsellerin taksi içerisinde yolcuların görebileceği alanlara (koltuk arkası cep vb.) konulması sağlanmıştır.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER