Söylenmemiş Bir Destan Ülkücüler Konuşuldu

TÜRKAV Mersin İl Başkanlığı "Söylenmemiş Bir Destan Ülkücüler" konulu Söyleşi programı düzenledi. TÜRKAV Mersin il binası toplantı salonunda yapılan etkinliğe

Söylenmemiş Bir Destan Ülkücüler Konuşuldu

TÜRKAV Mersin İl Başkanlığı "Söylenmemiş Bir Destan Ülkücüler" konulu Söyleşi programı düzenledi. TÜRKAV Mersin il binası toplantı salonunda yapılan etkinliğe Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Yavuz Akgül’de katıldı.TÜRKAV Mersin İl Başkanı Oğuzhan Yıldız sosyal medya sayfasından teşekkür etti. 
Başkan Yıdız “Türkav Mersin İl Başkanlığımızca, Türkav Asil Kalemler Yazarlık Okulu Eğitmeni, Eğitimci-Yazar Sayın Reşat GÜREL'in konuşmacı olarak katıldığı "Söylenmemiş Bir Destan Ülkücüler" konulu Söyleşi programı gerçekleştirdik. Şanlı Türk tarihinde dünden bugüne Türk Milliyetçiliği ve Ülkücülerin destansı yürüyüşünü yüreklerimizde bir kez daha hissettiren Reşat Gürel Öğretmenime gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Katılımlarından dolayı Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Sayın Yavuz Akgül ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Cem Kurtçu kardeşime ve Vakıf Üyelerimize teşekkür ediyorum.”Dedi. 

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER