“Silifke’mizi ortak akıl ve istişare ile yönetiyoruz"

Esnafla buluşan Başkan Altunok, “Silifke’mizi ortak akıl ve istişare ile yönetiyoruz"

“Silifke’mizi ortak akıl ve istişare ile yönetiyoruz"

Esnafla buluşan Başkan Altunok,

Silifke’mizi ortak akıl ve istişare ile yönetiyoruz"

Kentin en eski çarşısı olarak bilinen Taşhan sokakta faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, istişarenin her zaman kazanç sağladığını belirterek, kenti ortak akıl ve istişare ile yönettiklerini söyledi.

Esnaf ve vatandaşlarla buluşarak çalışmaları ve projeleri değerlendiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, esnafın şehir merkezi ile ilgili önerilerini de dinledi. Ziyaret esnasında konuşan Başkan Altunok,  “Göreve geldiğim günden bu yana her fırsatta siz değerli esnaflarımız ve vatandaşlarımızla buluşmaya ve sizleri ziyaret etmeye özen gösteriyorum. Biz belediye olarak şehrimize yapılacak her proje ve çalışmalarla ilgili olarak hem siz esnaflarımızla hem de vatandaşlarımızla istişareye önem veriyoruz. Görüş ve önerilerinizi dinliyor, sizlerden gelen talepler doğrultusunda da çözüm ve projeler üretiyoruz” dedi.

Kent merkezi, mahalleler ve denize sahili olan yerleşim bölgelerinde devam eden projelerle ilgili olarak ta esnaf ve vatandaşları bilgilendiren Silifke Belediye Başkanı Altunok, esnaflara hayırlı işler, bereketli kazançlar dileğinde de bulunmayı ihmal etmedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER