Silifke’de Silahlı Kavga

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan yazılı basın açıklamasında Silifke’de silahlı kavga olayı hakkında açıklamada bulundu. Yapılan açıklamaşöyle;

Silifke’de Silahlı Kavga

Silifke’de Silahlı Kavga

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan yazılı basın açıklamasında Silifke’de silahlı kavga olayı hakkında açıklamada bulundu. Yapılan açıklamaşöyle;” Silifke Asayiş Büro Amirliğimizce ilçemiz Say mahallesinde silahlı kavga olduğu, bir kişinin yaralandığı bilgisi alınması üzerine ekiplerimiz olay yerine intikal etmiştir. .. isimli şahıs, akrabası olan .. isimli şahsı aralarında çıkan sözlü tartışma sonrasında ateşli silahla sağ bacağından yaraladığı tespit edildi. Yaralı şahsın Silifke Devlet Hastanesine sevk edildiği hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşıldı.

Konuyla ilgili Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde;

Yaralama olayını gerçekleştiren .. isimli şahıs olayda kullandığı Castello marka 12 cal av tüfeği ile birlikte yakalanırken suça konu silah muhafaza altına alındı.

Alınan talimat doğrultusunda şüpheli ..  01.01.2022 günü Silifke Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmek üzere gözaltına alınarak Savcılığa sevk edilen şüpheli .., Mahkemece ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST bırakıldı.

 Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

         

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER