Sever’den Mut’ta geniş kapsamlı program

31 Mart 2024 yerel seçimleri çerçevesinde aylardır sahada çalışmalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, bu haftaki ziyaretlerinin tümünü Mut’a ayırdı.

Sever’den Mut’ta geniş kapsamlı program

Sever’den Mut’ta geniş kapsamlı program

31 Mart 2024 yerel seçimleri çerçevesinde aylardır sahada çalışmalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, bu haftaki ziyaretlerinin tümünü Mut’a ayırdı.

Mut programı kapsamında ilk olarak, Mut Öğretmenevi’nde basın mensuplarıyla kahvaltı eşliğinde bir toplantı gerçekleştiren Sever, yerel medyanın talep ve sorunlarını dinledi. Yerel medyanın, kamuoyunun görüş ve beklentilerini yansıtmada önemli bir rolü olduğunu belirten ve nesnel bir habercilik anlayışı ile kamuoyunun sağlıklı, demokratik şekilde oluşacağına vurgu yapan Sever’e toplantıda, Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları da eşlik etti.

Öğle saatlerinde Mut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştiren Mustafa Sever, daha sonra beraberindekiler ile Mut Devlet Hastanesi’ne geçti. Sever, Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile birlikte Mut Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hüseyin Özer’i makamında ziyaret etti. Mut Devlet Hastanesi’ndeki eksikler ve talepler hakkında istişare ettikten sonra hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla görüşen Sever ve beraberindekiler, geçmiş olsun dileklerini iletti.

“Mut Devlet Hastanesi genişleyecek”

Mustafa Sever, Mut Devlet Hastanesi’nin iyileştirilmesine yönelik adımları atmaya devam edeceklerini kaydetti. Mevcut haliyle C seviyesinde olan Mut Devlet Hastanesi’nin, B seviyesine gelmesine aracı olacak raporlamayı yaptıklarını belirten Sever, önümüzdeki haftalarda konu ile ilgili güzel haberler alınacağını müjdeledi.
Sever daha sonra, Hamam Mahallesi’ne ziyarette bulundu. 

Hamam Mahallesi’nde Sever coşkusu

Mustafa Sever, Hamam Mahallesi Karadöne Açık Hava Toplantısı’nda ise coşkuyla karşılandı. Toplantıya, Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve seçmenler katılım sağladı. Bu çerçevede, Hamam Mahallesi ve çevre bölgelerdeki Cumhur İttifakı seçmeniyle bir araya gelen Sever, Yerel Seçimler öncesi Cumhur İttifakı olarak hizmetlerin ve yatırımların artarak devam edeceğini belirterek, birlik beraberlik mesajı verdi.
Sever ayrıca, programda emeği geçen Mut AK Parti ve Mut MHP ilçe teşkilatları ile Füab Üyesi, Karadöne Sinanlı Dernek Başkanı Adem Çopur’a da teşekkür etti.

Sever’in, AK Parti İlçe Teşkilatı ile gerçekleştirdiği programa da
Mut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Şeker, AK Parti Mut İlçe Başkanı Fatih Ünver, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları katılım sağladı. Sever, teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yapılan çalışmalarla ilgili hasbihâl etti.

Mustafa Sever programını, akşam saatlerinde Mut Öğretmenevi’nde sendika temsilcileri ile bir istişare toplantısı yaparak tamamladı.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER