Seçer, Çay Mahallesi’nde Mahallelinin Sıcak Çayını İçti

BAŞKAN SEÇER’E ÇAY MAHALLESİ’NDE YOĞUN İLGİ

Seçer, Çay Mahallesi’nde Mahallelinin Sıcak Çayını İçti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, gerek kent merkezinde gerekse de kırsal alanda halkla iç içe olmaya ve mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye, taleplerini almaya devam ediyor.

Vatandaşla iç içe olmanın, vatandaşın sorunlarını da tebriklerini de direk kendisinden duymanın son derece önemli olduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Seçer, bu ziyaretlerinden birini Akdeniz ilçesine bağlı Çay Mahallesi’ne yaptı.

Hafta sonu Mersin’in batı bölgesinde yer alan Anamur, Aydıncık ve Bozyazı’nın merkezi ile kırsal köylerini ziyaret eden Başkan Seçer, bu kez kent merkezindeki Çay Mahallesi’nde pazar yerini gezerek esnaf ziyareti yaptı ve mahalle halkı ile buluştu. Başkan Seçer Çay Mahallesi’nde, mahallelinin ve özelikle de çocukların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı.

Başkan Seçer’e mahalle ziyaretlerinde; CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Çay Mahalle Muhtarı Ahmet Akyol, Meclis üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.

Mahallede ilk olarak, pazar ziyaretini gerçekleştiren ve pazarcı esnafı ile sohbet eden Başkan Seçer, ‘Hayırlı İşler’ dileklerinde bulundu. Alış veriş yapan vatandaşlarla da sohbet etme ve sorunlarını dinleme fırsatı bulan Başkan Seçer, daha sonra aynı mahallede yer alan Ahmet Kaya Parkı’na geçti. Başkan Seçer burada bir taraftan Çay Mahallesi sakinlerinin ikram ettiği sıcak çayını içerken, diğer taraftan da vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini ve sorunlarını dinledi, gerekli notları aldırdı.

Mahalle sakinleriyle sohbetinde, her yerleşim bölgesinin kendine özgü sorunları olduğunu ifade eden Başkan Seçer; bu problemleri belli bir plan, program ve bütçe dahilinde çözdüklerini kaydetti.

Çay Mahallesi’nin geriden gelen birçok önemli sorunu olduğunu ve bu sorunları Başkan Vahap Seçer’e ilettiklerini söyleyen Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol, söz konusu sorunların önemli bir kısmının çözüldüğünü ve mahalle olarak hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.  

Çay Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Başkan Seçer, daha sonrasında mahalle esnafını da ziyaret ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Başkan Seçer’in ziyaretleri esnasında, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından çocuklara oyuncak dağıtımı yapıldı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER