Mustafa Sever Gülnar’da

Yerel seçim çalışmaları kapsamında aylardır sahada çalışmalarda bulunan AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, ziyaretlerine Gülnar ile devam etti.

Mustafa Sever Gülnar’da

Mustafa Sever Gülnar’da

Yerel seçim çalışmaları kapsamında aylardır sahada çalışmalarda bulunan AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi, Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, ziyaretlerine Gülnar ile devam etti.

Mustafa Sever Gülnar’daki programına, Cumhur İttifakıyla gerçekleştirdiği Kuskan Mahalle ziyareti ile başladı. Ziyarette Sever’e; Gülnar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Halil Cerit, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın kolları eşlik etti. Kuskan Mahallesi’nde seçmenler ile bir araya gelen Sever, bölgenin sorunları ile ilgili bilgiler edindi.

Sever buradan Gülnar Sanayi Sitesi’ne geçti. Sever’in Gülnar Cumhur İttifakı ile gerçekleştirdiği Sanayi Sitesi’ndeki programa; Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Halil Cerit, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları katılım sağladı. Sever, Sanayi Sitesi’ndeki esnaf ile bir araya gelerek, bölgenin sorunları ile ilgili bilgiler aldı.

Sever ve beraberindekiler, Gülnar Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. Gülnar Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Şahin’den hastenenin sorunları ile ilgili bilgiler alarak, hastaları ziyaret eden Mustafa Sever, 
Gülnar Cumhur İttifakı teşkilatı ile beraber Zeyne Mahallesi’nde gerçekleştirilen programa da katıldı.
Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Halil Cerit, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kollarının da katıldığı ziyarette, Sever ve beraberindekiler vatandaşlar ile birlikte iftar yaptı.

Zeyne’de Sever Coşkusu

Mustafa Sever’in Gülnar Cumhur İttifakı ile Zeyne’de gerçekleştirdiği bir diğer programa ise yine Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Fatih Önge, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Sn.Ahmet Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Halil Cerit, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları katıldı. Zeyne’lilerin büyük ilgi gösterdiği Sever, vatandaşlar ile samimi sohbetlerde bulundu.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER