“Muhtarlarımızla Omuz Omuza Çalışıyoruz”

Başkan Tollu, “Muhtarlarımızla Omuz Omuza Çalışıyoruz”

“Muhtarlarımızla Omuz Omuza Çalışıyoruz”

Başkan Tollu, “Muhtarlarımızla Omuz Omuza Çalışıyoruz”

Demokrasimizin temel taşlarından olan muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü, Mersin Erdemli’ de düzenlenen törenle kutlandı. Dr. Devlet Bahçeli Meydanı’nda düzenlenen törene, Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Özkan, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Üreten, üretilene artı değer katan bir anlayışla çalışmalar yürüttüklerini ve bu süreçte en büyük yol arkadaşlarının muhtarlar olduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü tebrik ediyorum. Biz, Erdemli ’de 71 mahallemizde muhtarlarımızla omuz omuza memleketimiz için hizmet ediyoruz. Sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına varıncaya kadar her alanda projeler yürütüyoruz. Üreten, ürettiğine artı değer katmaya gayret eden bir anlayışla çalışmalarımızı yürütüyoruz ” diye konuştu.

Muhtarların devlet ve halk arasında önemli bir köprü olduğunu ifade eden Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Sinan Ay, “Muhtarların sorumluluk alanlarında insanlara şefkatle yaklaşarak gece gündüz demeden fedakârca çalışıp vatandaşın, özellikle küçük yerleşim birimlerinde ilk başvurdukları yetkililerdir. Muhtarlar, mahallesinde devletin gözü kulağıdır, eli ayağıdır. Bizler mevcut yapı içerisinde görevimizi en iyi şekilde yapmak durumundayız. Örnek muhtar olmak durumundayız. Örnek muhtar, halkının sorunlarını ilgili makamlara götüren ve çözen muhtardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutluyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER