MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’ten Ramazan Bayramı Mesajı

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Mersin Milletvekili Baki Şimşek; Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda ;

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’ten Ramazan Bayramı Mesajı

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’ten Ramazan Bayramı Mesajı

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Mersin Milletvekili Baki Şimşek; Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajda ; Bu Ramazan bayramının  sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının artmasına vesile olmasını dileyerek, Türk-İslam dünyasının bayramını kutladı.

MHP Mersin  Milletvekili Baki Şimşek; “Bir ay boyunca sabrın ve şükrün manevi kılavuzluğuyla idrak ettiğimiz, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı bir Ramazan ayını geride bırakıp, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Ramazan Bayramı orucun mükâfatı, dayanışma ve yardımlaşma hissiyatının, hatır sorma ve gönül almanın emsalsiz bir kaynağıdır. Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, el ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Mersinli hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, Ramazan Bayramı’nın Mersin'imize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve refah getirmesini  Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum” dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER