Mezitli’de İkinci Balık Pazarı Açılıyor

Mezitli’de yaşayan vatandaşların deniz ürünlerine en yakın noktada ulaşabildikleri, satışın yanı sıra pişirim ve sunum hizmeti de sunan Mezitli Belediyesi Balık Pazarının gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci balık pazarının Akdeniz Mahallesinde yapılmasına karar verildi.

Mezitli’de İkinci Balık Pazarı Açılıyor

Mezitli’de İkinci Balık Pazarı Açılıyor

Mezitli’de yaşayan vatandaşların deniz ürünlerine en yakın noktada ulaşabildikleri, satışın yanı sıra pişirim ve sunum hizmeti de sunan Mezitli Belediyesi Balık Pazarının gördüğü yoğun ilgi üzerine ikinci balık pazarının Akdeniz Mahallesinde yapılmasına karar verildi. Mezitli Belediyesi ekipleri, Akdeniz Mahallesi Yaşlar Doğu Caddesi üzerinde açılacak balık pazarı için çalışmalara başladı. Balık Pazarında, balık satışının yanı sıra pişirim ve ikram bölümleri için de hazırlık yapılıyor.

Mezitli’nin ikinci balık pazarının yapılacağı Akdeniz Mahallesinde oturan vatandaşlar, deniz ürünlerine artık daha yakından ulaşabileceklerini belirterek Başkan Tarhan’a teşekkürlerini ilettiler. 4 yıl öncesine kadar balık almak için Mersin merkeze gitmek zorunda kaldıklarına dikkat çeken vatandaşlar, “4 yıl önce Viranşehir Mahallesinde Mezitli Belediyesi Emekli Evinin yanında açılan balık pazarı ile deniz ürünlerine daha rahat ulaşabiliyoruz. Ancak şimdi yeni balık pazarı ile daha da yakınlaştık. Artık tezgahtan taze şekilde alıp kızarttırdığımız balıkları sıcak sıcak evimizde tüketebileceğiz” dediler.

Toplumsal sağlık açısından deniz ürünleri tüketiminin son derece önemli olduğuna vurgu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Balığın Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımızın sofralarına daha fazla girmesi için Mezitli Belediyesi Balık Pazarı hizmete girdi. Vatandaşlarımızdan gelen yoğun ilgi üzerine ikinci balık pazarımızı Akdeniz mahallemizde açıyoruz. Özellikle bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan yoğun talep geliyordu. Mahalle muhtarımızla yaptığımız görüşmeler sonrası bu yeri uygun bulduk ve kısa sürede hizmete girmesini sağlayacağız. Artık Mezitli’nin bu bölgesinde bulunan mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız da balığa rahat ulaşabilecekler” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2021, 01:28

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER