MESKOP Başkan ve Yönetimi Güven Tazeledi

Kısa adı MESKOP Olan SS. 11 No’lu Mersin-Erdemli-Silifke taşıyıcılar kooperatifi olağan genel kurulunda üyeler Başkan Veysel Sarı ve yönetimine oy birliği ile “göreve devam dedi.

MESKOP Başkan ve Yönetimi Güven Tazeledi

MESKOP BAŞKAN VE YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Kısa adı MESKOP Olan SS. 11 No’lu Mersin-Erdemli-Silifke taşıyıcılar kooperatifi olağan genel kurulunda üyeler Başkan Veysel Sarı ve yönetimine oy birliği ile “göreve devam dedi.

Bundan sonra 4 Yılda bir yapılması kararlaştırılan MESKOP olağan genel kurulu önceki gün Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda yapıldı.

Başkan Veysel Sarı’nın kongreyi açış konuşmasından sonra kongre divanı oluşturuldu ve kongreye katılan üyelerin önerisi ile kongre divan başkanlığına Cumali  Aydoğdu getirildi. 

Divan başkan ve yazmanların belirlenmesinden sonra Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşı okundu.

Genel kurulda günden gereği Faaliyet ve hesap raporlarının Başkan Veysel Sarı tarafından okunup kongre üyelerinin tamamı tarafından ibra edilmesinden sonra yönetim ve denetim kurulu üyeliklerinin seçimlerine geçildi.

Kongreye katılan üyelerden gelen talep üzerine yönetimde her hangi bir değişikliğe gidilmemesi istendi ve verilen önergenin oylanması sonucunda Veysel Sarı Başkanlığında oluşan YENİ MESKOP yönetimİ Halit Şimşek, Harun Sarı, Hanifi Cihan, Mustafa Darıcı, Eyüp Duran, Mustafa Demirbaş, Özcan Özer, Osman Barutçu tekrar yönetim kurulu üyeliklerine getirilirken, denetim kurulu üyelikleri ise tekrar Erhan Kaya, Ali Şen ve Hasan Uyar’dan oluştu.  

Başkan Veysel Sarı yaptığı teşekkür ve kapanış konuşmasında şunları söyledi. “

“İşimiz olan yolcu taşımacılığı çok incelik ve hassasiyet isteyen bir iştir. Sizlerden özellikle isteğim, hedef kitlemiz olan yolcularımıza karşı olabildiğince kibar ve insani duygularla yaklaşmanızdır. Bunun içinde yolcularımızın ve sizlerin güvenliği için tüm araçlarımıza taktığımız kameralar aracılığı ile an be an izlenmekte olduğunuzu da unutmayınız. MESKOP olarak getirilen sistem ve etik kurallara uymayanların, yani kural dışı davranışlarda bulunanların bizimle ilişiği derhal kesilecektir. Bunun yanı sıra tüm araçlarımızın yönetmeliklere uygun hale getirilmesi için üyelerimizle olan iyi ilişkilerimizde artarak sürecektir. Yolcu, sürücü ve araçların güvenliği için yakın bir zamanda tüm araçlar "Araç Takip Sistemi” ile denetlenecektir” dedi.

Başkan Sarı sözlerini ; “Ülkemizde meydana gelen trafik kazalarda minibüslerin 2. sırada olduğunu da hatırlatarak, sizlere güvenerek aracınıza misafir olan yolcularımızın ve  sizlerin can güvenliği için keskinlikle trafik kurallarına uyarak çok ama çok dikkatli olmanızı istiyor, kazasız, belasız sağlıklı günler diliyorum” diyerek sonlandırdı.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER