MESKİ, Araç Parkını Güçlendirmeye Devam Ediyor

MESKİ, bünyesine kazandırdığı 20 adet üst yapılı araç sayesinde araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.

MESKİ, Araç Parkını Güçlendirmeye Devam Ediyor

MESKİ, Araç Parkını Güçlendirmeye Devam Ediyor

MESKİ, 20 ADET ÜST YAPILI ARACI DAHA BÜNYESİNE KAZANDIRDI

MESKİ, bünyesine kazandırdığı 20 adet üst yapılı araç sayesinde araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Satın alınan araçlar ile akaryakıt ve yedek parça maliyetlerinden tasarruf sağlayan MESKİ, çalışmalarını daha etkin ve verimli bir şekilde sürdürüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, 20 adet üst yapılı araç satın alarak, araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.

MESKİ, hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde hizmet kalitesini her geçen gün yükselten MESKİ, araç parkını güçlendirmeye ve yenilemeye devam ediyor. MESKİ, ilk etapta gelen 5 adet iş makinesi nakil aracı, 2 adet su tankeri, 1 adet sepetli platform aracın yanı sıra 1 adet katlanabilir bomlu vinç, 1 adet kanal açma, 6 adet kombine kanal açma ve temizleme aracı ile 4 adet vidanjör olmak üzere toplam 20 adet üst yapılı aracı bünyesine kattı.

MESKİ, yeni alınan araçlarla ergonomi, performans ve işlevsellikleri itibariyle akaryakıt tasarrufu ve yedek parça maliyetlerini daha düşük seviyelere çekiyor. Araç ve iş makinelerini bünyesine kazandıran MESKİ, hem daha çevreci, güçlü, teknolojik performansı yüksek bir araç parkına sahip oluyor hem de hizmetlerini daha etkin, ekonomik ve verimli bir şekilde sürdürüyor.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER