Mersin’de Fuhuş Operasyonu

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında fuhuş operasyonunun yapıldığını  duyuruldu.

Mersin’de Fuhuş Operasyonu

Mersin’de Fuhuş Operasyonu

         MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında fuhuş operasyonunun yapıldığını  duyuruldu. Yapılan açıklama şöyle; “Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğimizce, Mersin il merkezinde, fuhuş yapan/yaptıran/aracılık eden/yer temin eden şahısların tespitine ve yakalanmalarına yönelik olarak suçla ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde;

         Asayiş Şube Müdürlüğümüzce eş zamanlı operasyonda şüpheli şahıslar Mersin ve Ankara illerinde yakalandı.         

         Yabancı uyruklu 3 bayan şahıs olmak üzere, toplam 53 şahsın ifadesine başvurularak, yabancı uyruklu(...)ve(…isimli iki bayan şahıs İl Göç İdaresine teslim edildi. (...),(..),(..),(..),(..) isimli 5 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi, yakalanan (..),(..) isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

    Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER