Mersin Polisinden DEAŞ Terör Örgütüne Darbe

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında DEAŞ Terör örgütüne finans sağladığı iddiası ile  13 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldığı duyuruldu. Yapılan açıklama şöyle;

Mersin Polisinden DEAŞ Terör Örgütüne Darbe

Mersin Polisinden DEAŞ Terör Örgütüne Darbe

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında DEAŞ Terör örgütüne finans sağladığı iddiası ile  13 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldığı duyuruldu. Yapılan açıklama şöyle; “ Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü olarak DEAŞ terör örgütüne finansman sağlayan (Yurt Dışı Bağlantılı) ayrıca doğrudan örgüt üyeliği yapan şahısların eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ile yakalanmalarına yönelik olarak;  İl Merkezinde 10, Tarsus İlçesinde 3 olmak üzere toplamda 13 şüphelinin yakalanmasına yönelik olarak 09/05/2022 günü saat 08.00 sıralarında düzenlenen eş zamanlı operasyon neticesinde;  9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Firari olan 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik olarak çalışmalar devam etmektedir.

Düzenlenen operasyonel çalışmada yapılan ev/üst aramalarında;  Çok sayıda dijital materyal ile 2 adet Kuru Sıkı Tabanca elde edilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzuru, güveni, sağlığı ve asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız sürekli devam edecektir.” Denildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER