Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde Bayramlaşma

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde Bayramlaşma

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde Bayramlaşma

Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde Bayramlaşma

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bölge müdürlüğü sosyal tesislerinde gerçekleşen bayramlaşma merasiminde personelle bir araya geldi.

Kamu sendikaları memur ve işçi temsilcileri, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam ve Ali Kişi, şube müdürleri, işletme müdürü, fidanlık müdürü ve personelin katılımıyla bölge müdürlüğümüz sosyal tesislerinde bayramlaşma yapıldı. 

Bayramlaşma programında birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve bayramların güzelliğine dair yapmış olduğu konuşmasında Bölge Müdürü Yalçın “Zorlu geçirdiğimiz 6 Şubat deprem felaketinin ardından, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı hep beraber idrak ettik. Bu yıl buruk yaşadığımız Ramazan Bayramının, tüm insanları birbirlerine daha çok yaklaştırmasına, dargınlıkların ortadan kalkmasına, kardeşlik ve dostluk duygularının daha da kuvvetlenmesi gerektiğine inanıyorum. Büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Yangın dönemine yaklaştığımız bugünlerde her kademedeki personelin görevleriyle ilgili konularda daha hassas davranmalarını rica ediyorum. Ramazan Bayramının sizin, ailenizin ve insanlığın hayrına vesile olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.  

Bölge Müdürü Yalçın'ın yapmış olduğu konuşma sonrasında sunulan ikramlar ve yapılan sohbetlerle program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2023, 11:39

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER