Mersin Milletvekilleri’nden MTOSB’ye ziyaret

AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan MTOSB’yi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Mersin Milletvekilleri’nden MTOSB’ye ziyaret

AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan MTOSB’yi ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan ile AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Model Fabrika ve Yenilik Merkezi ile Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çalışmaları hakkında MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kürşat Haddat ve Denetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Akyüz ile Hasan Yıldırım'dan bilgiler aldı. Gerçekleştirilen ziyarete, AR Yemek firmasından Şemsa Öner, Gökmak Firmasından Ali Gök ve Armada Duvar Kağıtları firmasından Mustafa Işık katılım sağladı.

Ziyaret esnasında konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, ‘Yaptığınız çalışmalar ile gurur duyuyoruz. Mersin’in istihdamına direk olarak ciddi bir katkı sağlıyorsunuz. Bizler de AK Parti Mersin Milletvekilleri olarak Ankara’da her zaman emrinizdeyiz. Çözülmesini istediğiniz her türlü konuda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye hazırız’ dedi.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli ise yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, ‘3. Bölgemizde fabrikalarımız yükselmeye devam ediyor. Kısa süreç içerisinde tüm fabrikalarımız aktif olarak çalışmaya başlayacaklar. Biz MTOSB olarak 4. Bölgenin çalışmalarını tamamladık. Bu yıl içerisinde 4. Bölgenin tahsis çalışmalarını tamamlayarak, 5. Bölgenin bürokratik çalışmalarına başlamayı hedefliyoruz. Bölgemizdeki istihdam sayısının ilk etapta 35 bin, ikinci etapta ise 50 bin olması hedefindeyiz. Bununla birlikte hem Model Fabrikamızda, hem de ara eleman yetiştirmek için açtığımız lisemizde eğitim çalışmalarımızı sürdürüyor, eğitime büyük önem veriyoruz’ dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER