Mersin İstanbula Gidiyor! 

Merkezi İstanbul’da bulunan Mersin Güç Birliği Kalkınma ve Gelecek Derneği (MERSİN GELECEK PLATFORMU – MEGEP)’in süpervizörlüğünü üstlendiği,

Mersin İstanbula Gidiyor! 

Mersin İstanbula Gidiyor! 

Merkezi İstanbul’da bulunan Mersin Güç Birliği Kalkınma ve Gelecek Derneği (MERSİN GELECEK PLATFORMU – MEGEP)’in süpervizörlüğünü üstlendiği, 21–25 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Maltepe etkinlik alanında yapılacak olan Mersin Memleket Günleri’nin duyurusu ve katılım sağlayacak olan markalara basın toplantısı ile çağrıda bulunuldu.

Basın toplantısına MGEP Başkanı Hasan Gezer, Başkan Yardımcısı Emre Aksay, Başkan Yardımcısı Erdoğan Erşahince, Yüksek İstişare Kurulundan Şadan Köse ve Hüseyin Ateş katıldılar.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan MEGEP Başkanı Hasan Gezer “Mersin İstanbul’a Gidiyor” mottosu ile hazırlıklarına start verdiğimiz Mersin Tanıtım Günleri etkinliklerinde Mersinli markalar, yerel yönetimler ve STK’ları ile Mersin’in tüm dinamiklerinin üst düzey temsilini arzu etmekteyiz.

Tarih, turizm, tarım, sanayi, ticaret ve lojistik kenti olma özelliklerini taşıyan kentimizin sahip olduğu tüm potansiyel ekonomik alanlarda, marka kent olma yolundaki Mersin’e ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz. Etkinliklere beş gün boyunca bir buçuk milyonun üzerinde ziyaretçinin geleceği öngörüsündeyiz. Bu sebeple Mersin Memleket Günleri, katılım sağlayacak marka ve yöresel ürünler için tanıtım ve satış yapabilmeleri adına  ciddi bir fırsat olarak değerlendirilebilir.

İstanbul’da yapılacak olan iletişimlerde de “Mersin İstanbul’a Geliyor” mottosunun kullanılacağı etkinliğin, Mersin için çok önemli bir tanıtım olacağına inanıyoruz. Organizasyona Mersin’in tüm bileşenlerinin katılımı kıymetlidir, bu destekler ile çok daha güçlü olacak ve ses getirecektir.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER