Kılınç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Öğretmenliğin en yüce mesleklerden birisi  olduğunu ifade eden Başkan Kılınç: "Ülkemizin ve milletimizin geleceğini inşa edeceğine inandığımız çocuklarımızın eğitim ve öğretimini üstlenen öğretmenlerimiz, yalnızca bir mesleğin gerekliliklerini yerine getirmekle kalmıyor, tarihimizden aldığı ilhamı günümüzün bilgi ve birikimi ile yoğurarak yetiştirdiği çocuklarla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni de geleceğe hazırlıyor.

Kılınç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Öğretmenliğin en yüce mesleklerden birisi  olduğunu ifade eden Başkan Kılınç: "Ülkemizin ve milletimizin geleceğini inşa edeceğine inandığımız çocuklarımızın eğitim ve öğretimini üstlenen öğretmenlerimiz, yalnızca bir mesleğin gerekliliklerini yerine getirmekle kalmıyor, tarihimizden aldığı ilhamı günümüzün bilgi ve birikimi ile yoğurarak yetiştirdiği çocuklarla Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni de geleceğe hazırlıyor. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün de ifade ettiği gibi ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak nesiller yetiştiriyor.

Geleceğimizi şekillendiren, çocuklarımızın eğitimi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Ayrıca ilçede bulunan yaklaşık 1500 öğretmene  Öğretmenler Günü nedeniyle hediye dağıtımı yapılacağını belirten Başkan Kılınç, Anamur Belediye Başkanlığı tarafından öğretmenlere ve eğitime verilen desteklerin arttırılarak sürdürüleceğini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 11:18

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER