​​​​​​​Kar Festivali Coşkusu Sürüyor

İstikbal Özel Haber/Mersin- Toroslar 2. Kar Festivali’ne Mersinliler yoğun ilgi gösterdi. İki kez ertelenen Festival güneşli bir havada başladı. Mersinliler; karda oyunlar oynayarak, kardan adam yarışmasına katılarak, sanatçıların konserlerine eşlik ederek, sucuk ekmek yiyerek doyasıya eğleniyorlar.

​​​​​​​Kar Festivali Coşkusu Sürüyor

Kar Festivali Coşkusu Sürüyor

İstikbal Özel Haber/Mersin- Toroslar 2. Kar Festivali’ne Mersinliler yoğun ilgi gösterdi. İki kez ertelenen Festival güneşli bir havada başladı. Mersinliler; karda oyunlar oynayarak, kardan adam yarışmasına katılarak, sanatçıların konserlerine eşlik ederek, sucuk ekmek yiyerek doyasıya eğleniyorlar.

Ulaşımda aksaklıkların yaşanmaması için festival alanında ve yol güzergâhı üzerinde çalışmalar tamamlandı.  Oduncu masaları, portatif tuvaletler ve giyinme çadırları gibi tüm ihtiyaçların düşünüldüğü festival alanında ayrıca kablosuz internet (Wi-Fi) hizmeti de verildi.

Bölge esnafı da açılan stantlarda yöresel ürünlerin tanıtımını ve satışını yaptı. Mersin’in tanıtımının yapılması amaçlandığı festivalde sunulan ücretsiz internet hizmeti ile katılımcılar,  ToroslarKarFest etiketini kullanarak kentin eşsiz güzelliğini paylaşıyorlar.

Özlenen kar festivali hazırlıkların tamamlanması ve havanın da elverişli olması ile 12-13 Şubat tarihlerinde gerçekleşiyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın alana gelmesi ile birlikte halkın sevgisi ile karşılaştı.

MUHTAR CENGİZ, BAŞKAN YILMAZ’I TEBRİK ETTİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından selamlaşma konuşmasını yapması için Arslanköy Mahalle Muhtarı Erdal Cengiz kürsüye davet edildi. Katılan davetlilere hoş geldiniz diyen Muhtar Erdal Cengiz Arslanköy’ün Toroslar’ın  parlayan yıldızı olduğunu belirterek Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Belediye Başkanları arasında üçüncü geldiği içinde tebrik etti.

BAŞKAN YILMAZ 11 KİŞİLİK BİR TAKIMIZ 12. TAKIM DA SİZLERSİNİZ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, konuşmasında Arslanköy Mahalle Muhtarı Erdal Cengiz’e teşekkür ederek hep birlikte bu festivali gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediye Başkanları içinde üçüncü gelmesini değerlendiren Başkan Yılmaz, gece gündüz çalıştıklarını belirterek belediye personelini de teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “ Geçen hafta açıklanan çalışmada Türkiye’nin en çalışkan üçüncü belediye başkanı seçildik.

KAR FESTİVALİ TÜRKİYE ÇAPINDA MARKA OLDU

Belediyemizde tüm çalışanlarla beraber bu başarıyı elde ettik. Hepsine teşekkür istiyorum ve  onları alkışlamanızı istiyorum..  Yaptığımız iş takım oyunu. Bizler 11 kişilik bir takımız birde 12. Olan takım var kimler onlar. Kıymetli vatandaşlarımız sizlersiniz. Sizlere de bir alkış istiyorum. Çünkü Kar festivalimiz ile yöremize bölgemize bir değer kattık marka oluşturduk. Türkiye çapında bir marka oldu” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının devamında belediye hizmetlerini kısaca anlatarak, hizmetleri çok çalışarak yapmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Yılmaz; “Bu başarı hepimizin. İnşallah hep beraber daha çok çalışacağız kentimizi ilçemizi insanımızı daha da kalkındırıp güçlendireceğiz. Yapacak mıyız bunu” Sorusu karşısında vatandaşlar hep bir ağızdan “Evet!” diyerek ” Başkan Yılmaz’a destek verdiler.

YILMAZ,  BİZİ ANCAK DAHA ÇOK MOTİVE EDİYORLAR

Siyasi konularda da görüşlerini aktaran Başkan Yılmaz, yaptıkları hizmetlere karşın ülkesine kendine partisine ihanet edenlere sadece güldüklerini belirterek; “ Bizi ancak daha çok motive ediyorlar. Birliğimizi beraberliğimizi daha çok sağlıyorlar. İnşallah hep birlikte daha güçlü ilerleyeceğiz ve çalışacağız çalışacağız çalışacağız ve başaracağız, başaracağız, başaracağız! Hep beraber yapacağız” diyerek festival de yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi vererek bu güzel festivali herkesin çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşmasını istedi.

MİLLETVEKİLİ BAKİ ŞİMŞEK BAŞKAN YIMAZ BAŞARILIDIR

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın konuşmasının ardından MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’te konuşmasında Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın çalışmalarında başarılı olduğunu söyledi. Yaptığı hizmetler ile üçüncü başarılı belediye başkanı seçildiğini belirterek teşekkür etti. Milletvekili Şimşek, Başkan Yılmaz’ın Mersinlilere kar festivalini de kazandırdığını söyledi.

Dans ve step gösterileri kardan adam yarışmaları ve sanatçıların konserleri ile Toroslar 2. Kar Festivali Pazar günü de sürecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2022, 14:49

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER