Kadıoğlu: Adaylarda ‘Mersinlilik Bilinci' Varsa Destekleriz

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-İş Adamı Nihat Kadıoğlu yaptığı basın açıklamasın da yaklaşan seçimler hakkında görüşlerini dile getirdi.

Kadıoğlu: Adaylarda ‘Mersinlilik Bilinci' Varsa Destekleriz

Kadıoğlu: Adaylarda ‘Mersinlilik Bilinci' Varsa Destekleriz

-“Mersin'i bilmeyen, Mersin'in sokaklarında gezmemiş köylerinin havasını solumamış Çamlıyayla'nın Bağçatağı köyünden Anamur'un Ören köyüne kadar tüm Mersin'i benimsememiş hiçbir adayı bizler KABUL ETMİYORUZ. “

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın-İş Adamı Nihat Kadıoğlu yaptığı basın açıklamasın da yaklaşan seçimler hakkında görüşlerini dile getirdi. Mersin’den aday olmayı düşünen milletvekillerinin “Mersinlilik Bilinci “ile hareket etmesini istedi. Kadıoğlu: “Ülkemiz ve kentimiz açısından son derece büyük öneme sahip 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi öncesi Mersin halkının sesi olmak ve taleplerini yüksek sesle duyurmak maksadıyla bu basın açıklamasını yapmaktayım. Hepinizin bildiği gibi Mersin gerek ülke ekonomisine gerekse tanıtımına katkı konusunda üst sıralarda olsa da maalesef merkezi yönetimden hak ettiği geri dönüşü hem madden hem de manen alamamaktadır. Öyle ki vergi veren iller sıralamasında kentimiz ilk 6 içerisinde yer alırken ne yazık ki merkezi yönetimden yatırım alma konusunda çok çok gerilerdedir.

ÖNCELİĞİM VE TEK MESELEM MERSİNİMİZDİR !

Şahsım olarak geride kalan yaşamım boyunca Nihat Kadıoğlu ismini siyasetten uzak tuttum. Çünkü tek gayem işlerimde başarı yakalamak ve yaşadığım şehre gönüllü hizmet etmekti. Bu basın açıklaması ile amacım siyaseten Mersin'in üzerindeki ölü toprağını atmak ve yaklaşan seçimler öncesi Ankara'yı uyarmak temel önceliğimdir. Yıllardan bu yana Mersin, deyim yerindeyse milletvekili anlamında tepeden inme aday olarak tabir edilen kontenjan adayların ilk sıralara yerleşmesi nedeniyle MERSİNLİLİK BİLİNCİ olmayan kişiler tarafından temsil edilmiştir. Herhangi bir parti ayırt etmeksizin tüm partilere çağrım şudur ; Mersin'i bilmeyen, Mersin'in sokaklarında gezmemiş köylerinin havasını solumamış Çamlıyayla'nın Bağçatağı köyünden Anamur'un Ören köyüne kadar tüm Mersin'i benimsememiş hiçbir adayı bizler KABUL ETMİYORUZ. Cümlemin bu kısmında çoğul konuşuyorum çünkü benim gibi düşünen sessiz yığınlar olduğunu adım gibi biliyorum. Irkı, dini, kökeni ne olursa olsun yıllarca Mersin'de ikamet etmiş, Mersinlilik bilincini üzerinde bulunduran ve Mersin'in sorunlarını bilen gönül rahatlığıyla içimizden biri diyebileceğimiz her adayı partisi ne olursa olsun Mersin için desteklemeyi kendime bir sorumluluk bildim. Bana göre, kimliğinde Mersin yazan ancak yıllarca Mersin dışında yaşamış Mersin'in sorunlarını bilmeyen bir aday olacağına kimliğinde Van,Edirne,Trabzon yazsa dahi yıllarını, emeğini birikimini ve vergisini Mersin'e vermiş , Mersin için çabalamış adaylar daha ön safta olacaktır. Bunu herkesin bilmesini istiyorum. Benim derdim şu partili bu memleketli olsun değildir. Önceliğim ve tek meselem MERSİNİMİZDİR !

MERSİN'İMİZ BİR 5 YIL DAHA KAYBETMEMELİDİR

Kentimizle hiçbir kader birliği bulunmayan ithal adayları , özellikle  de halkta hiç bir karşılığı olmayan kişilerin aday adaylıklarına bile sıcak bakılmamalıdır. Parti yönetimlerine çağrım odur ki ;  halkın nabzını ve görüşünü almadan, halkın istemediği isimleri, Kenti bilmeyen ithal ve sorunları çözme yeterliliği olmayan dayatmaya yönelik adaylarla Mersin'imiz bir 5 yıl daha kaybetmemelidir. Tüm siyasi partilere ortak çağrımdır ! "Dedi.          

                        

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2023, 18:23

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER