Hilkat Seçkin: Hizmet Yarışında Varız

Güzelyayla Mahallesi’ne muhtar adayı olan Hilkat Seçkin, gazetemize yaptığı yazılı basın açıklamasında adaylığı hakkında görüşlerini açıkladı.

Hilkat Seçkin: Hizmet Yarışında Varız

-Hilkat Seçkin, Güzelyayla Mahalle muhtar adaylığını açıkladı…

İstikbal Özel Haber/Fatma Aydın/Mersin- Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin hemen ardından yerel seçim çalışmalarına başlandı.

Mahalle Muhtar Adayları kendilerini seçime hazırlıyorlar.

Güzelyayla Mahallesi’ne muhtar adayı olan Hilkat Seçkin, gazetemize yaptığı yazılı basın açıklamasında adaylığı hakkında görüşlerini açıkladı.

SEÇKİN: BİLGİ VE BECERİ BİRİKİMLERİMİZİ DE KATARAK GÜZEL İŞLER YAPMA YOLUNDA ADAY OLMAYI HEDEFLEDİK

Seçkin, “ Güzelyayla Toroslar ilçeye bağlı belde konumunda olup belediye çalışmaları devamından sonra büyükşehir yasasına istinaden, mahalle olarak yerleşim statüsünde 9 yıldır muhtarlık ile idare ve fiziki işler devam etmekte olup; biz adaylığımız hedefi ile gerek kamu kurum ve kuruluşlarından gerek ilçe ve büyükşehir belediyesinden daha fazla hizmet alma noktasında bilgi ve beceri birikimlerimizi de katarak güzel işler yapma yolunda aday olmayı hedefledik.

HİZMET ANLAYIŞIMIZIN DEVAMLILIĞINI SAĞLAYACAĞIZ İNŞALLAH

Buradaki vatandaşlarımla iyi bir konsensüs yakalayabilir isek, onlarla birlikte doğru bir yolda yürüyebilir isek, mevcutların üzerine fiziki ve sosyal olarak daha değişken durum ve duruşlar sergileyebilirsek, bu bizim için ülkem sevgisi bayrak sevgisi inanç ve iman ile yapılan bir saptama denilerek, hizmet anlayışımızın devamlılığını sağlayacağız inşallah.

YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMINIZI TEBRİK EDERİM

Hizmet yarışında varız diyoruz. Hizmet esaslı Duygu ve düşüncelerimizi tüm mahalle yaşayanları ve burada yaylaya çıkan yazın konaklayan tüm insanlarımız ile paylaşmak istiyor, şimdiden yaklaşan mübarek Kurban bayramlarını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyor büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum saygılarımla.”Dedi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER