Gazeteciler Başkan Yılmaz’a Konuk Oldu

“TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN YILMAZ’A PLAKET”

Gazeteciler Başkan Yılmaz’a Konuk Oldu

Gazeteciler Başkan Yılmaz’a Konuk Oldu

“TÜRKİYE GAZETECİLER FEDERASYONU’NDAN BAŞKAN YILMAZ’A PLAKET”

Bir dizi programlara katılmak üzere Mersin’e gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

TGF Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun, TGF Basın Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Oğuzhan Bayrak, TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Rüstem Kaya Tepe, TGF Yüksek İstişare Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay Demirtaş ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Yılmaz’a basın mensuplarına sunduğu desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

BAŞKAN YILMAZ; “BASIN MENSUPLARIMIZIN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR”

Plaketini Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca’nın elinden alan Başkan Yılmaz, tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diyerek her zaman yanlarında ve destekçileri olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Ziyaretleri nedeniyle TGF ve MGC Yönetimine teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Basın, milletimizin müşterek sesi, gözü, kulağıdır. Gazetecilik, fedakârlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve kıymetli genel başkan yardımcıları ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Rüstem Kaya Tepe ve değerleri yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Toroslar’da hayata geçirdikleri projeler ile ilgili bilgiler de veren Başkan Yılmaz, TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca’ya Türk dili, kültürü ve tarihinin en değerli anıtlarından olan Orhun Yazıtları’nın minyatür örneği ile Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) bünyesinde kağıt rölyeften hazırlanan Atatürk portresi hediye etti.

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ise Toroslar Belediyesinin çalışmalarını başarılı bulduklarını kaydederek, Başkan Yılmaz’a gazetecilere sunduğu destekleri için yeniden teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER