Emniyette Rütbe Terfi Sevinci

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında  terfi sevincini duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; Emniyet Genel Müdürlüğü'nün terfi ve atama kararlarıyla Mersin İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda çeşitli rütbelerde görev yapan birçok personel bir üst rütbeye terfi etti.

Emniyette Rütbe Terfi Sevinci

Rütbe Terfi Sevinci

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında terfi sevincini duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; Emniyet Genel Müdürlüğü'nün terfi ve atama kararlarıyla Mersin İl Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda çeşitli rütbelerde görev yapan birçok personel bir üst rütbeye terfi etti.

Tece Polis evinde düzenlenen rütbe terfi törenine İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ASLAN İl Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, üst rütbeye yükselen personel ve aileleri katıldı.

  Törende konuşan İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ASLAN: “Rütbe demek sorumluluktur. Her rütbe yükselişi ise vatandaşa, millete ve ülkeye karşı olan sorumluluğun artması demektir. Asayişin, düzenin ve adaletin sağlanması için gündüzünü gecesine katarak çalışıp, bir üst rütbeye terfi eden Emniyet Müdürü, Emniyet Amiri ve Komiser arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah hayırlı etsin. Tayin olan arkadaşlara da yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Arkadaşlarımızın bu yeni rütbeleriyle de başarılı hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Aileleriyle ve çocuklarıyla hayırlı uzun ömürler diliyorum” dedi. Düzenlenen tören fotoğraf çekimi ile son buldu.”!

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2021, 22:24

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER