Ehliyet Sınavına Üzerindeki Düzenekle Girmeye Çalıştı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında ehliyet sınavına düzenekle giren bir şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle;

Ehliyet Sınavına Üzerindeki Düzenekle Girmeye Çalıştı

Ehliyet Sınavına Üzerindeki Düzenekle Girmeye Çalıştı

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’nce yapılan basın açıklamasında ehliyet sınavına düzenekle giren bir şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Yapılan açıklama şöyle; “ Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 15.10.2021 günü 18:00-19:00 saatleri arasında Silifke E-Sınav Merkezinde gerçekleştirilen Ehliyet Sınavında;

1984 doğumlu M. M. İsimli şahsın üzerinde bulunan korse içerisine gizlenmiş olarak taşınabilir modem, kredi kartı içerisine yapılmış telefon düzeneği, yaka düğmesi içerisine gizlenmiş kamera ve kulak içi kablosuz kulaklık bulunduğu tespit edildi.

Şüpheli şahıs M. M. yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile ÖSYM Kanununa Muhalefet Suçundan GÖZALTINA alındı.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız sürekli devam edecektir.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER