Duran Kara

Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara olarak açıklandı. Şimdi bana soracaksanız sanırım yazının başlığı neden Duran Kara diye?

Duran Kara

Duran Kara

31 Mart 2024 yerel seçimlerine az bir zaman kaldı. YSK’ya verilen aday listeleri kesinlik kazanmak üzere…

Partiler aday isimlerini açıklar açıklamaz adaylar sahalara indi. Kimi ev toplantısında, kimi mahalle, kimi basın mensuplarını ziyaret ederek çalışmalarını arttırdılar.

Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara olarak açıklandı. Şimdi bana soracaksanız sanırım yazının başlığı neden Duran Kara diye?

Yanlış yazmadım. Tanıştığım ilk günlerde Duran Kara MHP Erdemli İlçe Teşkilatı yönetimin kurulundaydı. Sonra MHP Erdemli İlçe Başkanı oldu. İlçe başkanlığı dönemlerinde kendisi ile özel röportajlar yapmıştık. Sonra MHP Mersin İl Genel Meclis üyesi oldu. Daha sonraları Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı oldu. Sıralamalara aday olarak girdiği olduysa da Mersin Milletvekilliğine seçilemedi. Yine İl Genel ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyelikleri yaptı.

Duran Kara hiçbir zaman partisinin hizmetinden geri durmadı. Ülkücüler ile kol kola her seçimde harıl harıl çalıştı. Gerek maddi gerekse manevi desteğini esirgemeyen Ülkücü MHP’li Duran Kara  derler ona…

Kimler der diye sorarsanız sıralamama gerek yok! MHP’ye oy versin vermesin Erdemli ahalisinden her hangi birine sorsanız; Duran Kara için yazdığım sözlerin aynısını söylerler. Ben bizzat şahit oldum, “Duran Kara hiç partisini bırakmadı, çoğu MHP’li başka partilere gitti ama Duran Kara gitmedi” dediler.

Evet şimdi Mustafa Kara kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimlerine Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan adayı olarak gösterilen MHP’li Mustafa Kara, Duran Kara’nın oğludur.

Erdemli’ye yolum düştüğünde KARA Narenciye Fabrikasının levhasını görür görmez arabayı önüne çeker, Duran Kara’nın bir çayını içerdim. Her uğradığım da işini dört dörtlük yapma gayretinde olan, Mustafa Kara’da babasının yanında iyi bir ticaret erbabı olarak hizmet veriyordu. Dış ülkeler ile bağlantılar, ürün işleme, işçiler ile diyaloğu, misafirperverliği gibi özellikleri taşıyan Mustafa Kara, Erdemli halkına belediye başkanı olarak daha çok hizmet yapmanın gayretinde şimdi seçimlere hazırlanıyor.

Takdir Erdemli halkının diyelim ve Duran Kara’ya selam olsun derken;  Erdemli Belediye Başkan adayı Mustafa Kara’ya da başarılar dilerim.

Sağlıcakla Kalın!

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 14:17

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER