Cumhur İttifakı’ndan TEMAD’a Ziyaret

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar SOYDAN, Akdeniz Belediye Başkanı ve Yeni dönem Başkan Adayı M.Mustafa GÜLTAK, MHP Mersin Milletvekili Levent UYSAL, AK PARTİ Akdeniz İlçe Başkanı  Mehmet Ali CAN, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal GÜL TEMAD Mersin İl Başkanlığını ziyaret etti.

Cumhur İttifakı’ndan TEMAD’a Ziyaret

Cumhur İttifakı’ndan TEMAD’a Ziyaret

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar SOYDAN, Akdeniz Belediye Başkanı ve Yeni dönem Başkan Adayı M.Mustafa GÜLTAK, MHP Mersin Milletvekili Levent UYSAL, AK PARTİ Akdeniz İlçe Başkanı  Mehmet Ali CAN, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal GÜL  TEMAD Mersin İl Başkanlığını ziyaret etti.

TEMAD Mersin İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, “TEMAD Mersin İl Başkanımız Sn. Halil KUR gelen heyete, TEMAD’ın kuruluş amacı, faaliyetleri ve Emekli Astsubayların yaşam kalitesinin yükselmesi için yaptığı çalışmalar hakkında bir brifing verilmiş ve bundan sonraki dönemde de gerek T.B.M.M. çatısı altında,  gerekse Yerel Yönetimler tarafından Emekli Astsubaylarımızla ilgili çeşitli konulardaki çalışmalara desteklerinin devam etmesini canı gönülden beklediğimiz ifade edilmiştir.

MHP Milletvekili Sn. Levent UYSAL yaptığı konuşmada, “ Emekli Astsubaylarımızın başta özlük haklarının iyileştirilmesi olmak üzere üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye çalışacağını ve her zaman yanımızda olmaya devam edeceğini” ifade etmiştir.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sn. Serdar SOYDAN ve Akdeniz Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Sn. M. Mustafa GÜLTAK da yaptıkları konuşmalarında “Geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da TEMAD Mersin İl Başkanlığının ve Emekli Astsubaylarımızın yanında olmaya devam edeceklerini” ifade etmişlerdir.

Uzun zamandır Emekli Astsubaylarımızın özlük haklarındaki çalışmalarımıza gerek burada, gerek Ankara’da desteklerini hiç eksiltmeyen Sn. Serdar SOYDAN’a bu ziyaretlerinde derneğimizin bir şilti takdim edilmiştir. MHP Mersin Milletvekili Sn. Levent UYSAL’a TBMM.çatısı altında bizlere verdiği ve bundan sonra da vereceği destekleri için ve Belediye Başkanlığı sürecinde Derneğimize yardımlarını hiç esirgemeyen Sn. M. Mustafa GÜLTAK Beyefendiye de tüm üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum.

Karşılıklı olumlu bir havada geçen bu ziyaretleri  için tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” denildi.

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER