Çetinkayaların mutlu günü

İş dünyasındaki başarıları ve yardımseverlikleri ile sık sık gündeme gelen Çetinkaya Ailesi bu kez bir nişan merasimiyle gündem konusu oldular.

Çetinkayaların mutlu günü

Çetinkayaların mutlu günü

İş dünyasındaki başarıları ve yardımseverlikleri ile sık sık gündeme gelen Çetinkaya Ailesi bu kez bir nişan merasimiyle gündem konusu oldular. Çetinkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ömer Çetinkaya’nın oğlu Mağazalar Geneli Operasyon Müdürü Cenap Çetinkaya, evliliğe doğru ilk adım olan nişan törenini Adana Sheraton otelinde yaptı.

  1. saygın iş adamlarından Murat Şahbaz’ın kızı Cemre Şahbaz ile nişanlanan Cenap Çetinkaya, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür ederek, “Aile büyüklerimiz ve mesai arkadaşlarımızın huzurunda evliliğe giden ilk adımı attık. Nişan törenimize katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan söz konusu nişan törenine Çetinkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya, AK Parti Eski Adana Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya ve diğer yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra her iki tarafın aile yakınları ile Cenap Çetinkaya’nın mesai arkadaşları nişan törenine katılarak günün anısına fotoğraf çektirdiler.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER