Borsa’da Başkan Yeniden Abdullah Özdemir

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Ö. Abdullah Özdemir, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Borsa’da Başkan Yeniden Abdullah Özdemir

Borsa’da Başkan Yeniden Abdullah Özdemir

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen Ö. Abdullah Özdemir, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Başkan Özdemir: “8 Eylül 2022 tarihinde seçmen listelerinin Seçim Kurulu Başkanlığına teslim edilmesiyle başlayan borsamız organ seçimleri süreci, 33 gün sonra 11 Ekim 2022 tarihinde seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile sona erdi.

Üyelerimiz seçimlere yüzde 77 gibi rekor bir katılım oranıyla iştirak ederek, borsamızı ne kadar benimsediklerini ve sahip çıktıklarını gösterdiler.

Borsamız organlarında görev almak için 94 üyemiz aday oldu. Çok yoğun bir rekabete sahne olan birinci aşama sonunda, 47 üyemiz kendi Meslek Gruplarında Komiteye, bunların içinden 20 üyemiz de Meclisimize girmeye hak kazandı.

Meclisimizin dörtte üçü ilk defa görev yapacak. Genç üyelerimizin sayısı da belirgin biçimde artı. Tüm yönetim organlarımızda deneyim ile dinamizm arasındaki hassas denge kurulmuş oldu.

Seçimlerimizin ikinci aşamasında gerçekleştirilen Yönetim ve Disiplin Kurulları ile TOBB Genel Kurul Delege Seçimlerinde ise borsamızın kurumsal kültürünün en başat değeri olan uzlaşma ve birlikte hareket etme öne çıktı. İkinci aşama seçimlerinin tamamında oy birliği ile görev paylaşımı yapıldı.

Borsamız yeni seçilen Meslek Komiteleri, Meclisi, Yönetim ve Disiplin Kurulları ile üyelerimize en iyi hizmeti, en düşük maliyetle sunmaya; hizmetlerinin nicelik, nitelik ve çeşitliliğini artırmaya devam edecektir.

Yeni dönemde de üyelerimizin sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Geçen dönem hazırlıklarını tamamladığımız projeleri süratle hayata geçireceğiz. Mersin ekonomisinin gelişmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz, bu konuda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.

Mersin Ticaret Borsası olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde üyelerimize, kentimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu süreçte, sıcak havaya rağmen seçim günü gelerek demokratik haklarını kullanan tüm üyelerimize, borsamız organlarında görev almak için yarışan adaylarımıza, seçimleri sağlıklı biçimde yürüten Akdeniz İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına, her türlü güvenlik tedbirini alan Emniyet Müdürlüğümüze, fiziksel altyapı düzenlemelerimizde desteğini esirgemeyen Büyükşehir ve Akdeniz Belediyelerimize ve özveri içinde çalışan borsamız personeline teşekkür ediyorum.

Başta şahsım olmak üzere, borsamız organlarına seçilen tüm ekip arkadaşlarım adına, bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı tüm üyelerimize tekrar en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Üyelerimizin bizlere gösterdikleri güven, bizler için gurur ve motivasyon kaynağı oldu. Bizlere duyulan bu güvene layık olmak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır.”

Mersin Ticaret Borsası Seçimleri Sonuçlandı. Mersin Ticaret Borsası Organ Seçimleri Sonuçlandı. Seçimler neticesinde Ö. Abdullah Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçildi. Münir Şen ise Meclis Başkanı oldu.

Seçim sonuçlarının hayırlı olmasın temennisinde bulunan Başkan Özdemir,  Yeni yönetim organlarını da açıkladı.

Başkan Özdemir: “Seçim sonuçlarının borsamız, tarım-gıda sektörümüz, kentimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile birlikte Mersin Ticaret Borsası Organları aşağıdaki şekilde oluştu:

Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu

Yönetim Kurulu Başkanı

Ömer Abdullah Özdemir

Yönetim Kurulu Üyeleri

Ömer Kaluti, Şükrü Güven, Zeki Sönmez, Ercan Yıldırım, Mehmet Orğun, Ferhat Öner

Mersin Ticaret Borsası Meclisi

Meclis Başkanı

Münir Şen

Meclis Üyeleri

Ömer Abdullah Özdemir, Ömer Kaluti, Şükrü Güven, Zeki Sönmez, Ercan Yıldırım, Mehmet Orğun, Ferhat Öner, Bekir Serttaş, Süleyman Gökalp, Muhammet Öncü, Aydan Dayı Kaymaz, Serbülent Esiroğlu, Avni Köse, Kadri Yüce, İbrahim Hıdıroğlu, Ali Fidan, Ali Küçük, Bülent Elbeyli, Davut Akbaş

TOBB Genel Kurul Delegeleri

Şükrü Güven, Bekir Serttaş, Mehmet Orğun, Süleyman Gökalp, Serbülent Esiroğlu, Avni Köse, Ali Küçük

Disiplin Kurulu Üyeleri

Selami Dervişoğlu, Veysel Pütün, Hacı Mehmet Tekin, Yiğitkerem Aksin, Erdem Mercan, Nafi Dayı.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER