Bölge Müdürü Yalçın’dan yangın ekiplerine ziyaretler

Bölge Müdürü Yalçın’dan yangın ekiplerine ziyaretler

Bölge Müdürü Yalçın’dan yangın ekiplerine ziyaretler

Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Silifke Orman İşletme Müdürlüklerini ve Yangın Ekip Binalarını ziyaret etti.

İncelemede Bölge Müdürü Yalçın’a, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, Bozyazı Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin, Gülnar Orman İşletme Müdürü Muharrem Şahin, İşletme Müdür Yardımcıları ve Orman İşletme Şefleri eşlik etti.

Bölge Müdürü Yalçın, Anamur Orman İşletme Müdürlüğün’de toplantı yaparak, arazide incelemelerde bulundu. Ardından Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğün’de toplantı yaptı ve Yangın Ekibi S4- 81 Aksaz İlk Müdahale Ekip Binası A-84, s-80 ve helikopter ekibine ziyarette bulundu. Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü idare binası ve lojman inşaatında incelemelerde bulundu. Programına Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü Aydıncık Yangın ekibi A-53, S-50 ziyareti ve 2021 yılı Aydıncık İşletme Şefliği yanan sahaları inceleyerek devam eden Yalçın, ardından Silifke Orman İşletme Müdürlüğü Yeşilovacık Yangın İlk Müdahale Ekibi, Boğsak Yangın Yönetim Merkezi, Çamdüzü yangın ekipleri A-43, S-41, A-48, S-42 ve helikopter ekiplerini de ziyaret ederek programını tamamladı.

Bölge Müdürü Yalçın, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak başarılar diledi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER