Başkan Yılmaz; “Tüm Çocuklarımızla Gurur Duyuyoruz”

Şiirlerle, Marşlarla Bu Yıl Da Neşeyle Doldu 23 Nisan!

Başkan Yılmaz; “Tüm Çocuklarımızla Gurur Duyuyoruz”

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü, Toroslar’da coşkuya dönüştü.

“Çocuklarımızla her zaman gurur duyuyoruz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın; “Evini süsle, şiirini oku veya marşını söyle. Videoya çek, yayınlayalım!” çağrısına, çocuklar da yoğun ilgi gösterdi.

Evlerini bayraklarla süsleyen ve en güzel kıyafetlerini giyen çocuklar; okudukları 23 Nisan şiirlerini, şarkıları ve marşları videoya çekip, belediyeye gönderdi.

Çocukların, birbirinden güzel bayram mesajları; Toroslar Belediyesinin ve Başkan Yılmaz’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, bu coşkuya ise herkes ortak oldu.

 “Çocuklarımız, Bizim Umudumuz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “23 Nisan’da, çocuklarımızdan en sevdikleri şiirleri, marşları okuyup çekerek biz göndermelerini istedik. Bizimle coşkularını, neşelerini paylaşan tüm çocuklarımıza sevgilerimizi iletiyoruz. Çocuklarımızın umutla baktıkları bir gelecek için çalışıyoruz” dedi.

“Çocuklarımızın; coşkularını, neşelerini ve umutlarını asla kaybetmemelerini istiyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Ne mutlu bize ülkemizin geleceği çocuklarımıza emanet. Toroslar Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgi çağının bütün gelişmişliklerini kullanabilen, araştıran, Türk milletinin var olan değerlerini özümsemiş bir nesil olarak yetişmeleri en büyük arzumuz. Bu noktada onların her zaman yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER