Başkan Tepe: “Birlikte olmak çok kıymetli”

Mersin Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Hilton Otelinde balo düzenledi.

Başkan Tepe: “Birlikte olmak çok kıymetli”

MGC üyeleri 10 Ocak balosunda bir araya geldi

Mersin Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında Hilton Otelinde balo düzenledi.

Baloya Vali Ali İhsan Su, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Yardımcıları Levent Altun, Necmi Işıksal ve İstanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oğuzhan Bayrak, İl Müftüsü Şaban Kondi,TRT Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, MIP yetkilileri, MGC eski başkanları, MGC yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Başkan Tepe: “Birlikte olmak çok kıymetli”

MGC’nin bir yıl içerisinde yapmış olduğu faaliyetlerin gösterildiği slaytla başlayan gecede konuşan Başkan R. Kaya Tepe, “Bugün sabah saatlerinde çelenk koyma merasimi, sonrasında cemiyetimizi hizmet binasının açılışını gerçekleştirdik beraber. Akşamında da tekrar bizimlesiniz. Tüm gün boyunca bizimle olup, yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Mesleki anlamda bizim için önemli olan bu günde birlikte olmak çok kıymetli. Bu akşam artık sorunlarımızı değil, güzel şeyleri konuşacağız. Bizim gazeteciler açısından sahip olduğumuz değerler çok önemli, bu değerlere sahip çıkmamız gerekiyor Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca da birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “MGC’yi kutluyorum böylesine güzel bir birlik ve beraberlik gecesi düzenlediği için. Bu birlik ve beraberliğin yaşadığımız sorunların çözümünde büyük bir rol oynayacağını düşünüyorum. 2022 yılının, Anadolu basınının yaşadığı sorunların çözüme kavuştuğu bir yıl olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından MGC’nin eski başkanlarına ve protokolden birtakım isimlere plaket takdim edildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER