Başkan Kur'dan 10 Kasım Mesajı

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil KUR, 10 Kasım Atatürk’ü ölümsüzlüğe uğurladığımız 88.nci Yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

Başkan Kur'dan 10 Kasım Mesajı

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil KUR, 10 Kasım Atatürk’ü ölümsüzlüğe uğurladığımız

88.nci Yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı.

Başkan Kur: “Cumhuriyetimizin kurucusu istiklal savaşının eşsiz kahramanı büyük devlet adamı Atatürk’ümüzü ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 88 nci yıldönümünde Türk ulusu olarak en büyüğümüz Atamızı kaybetmenin acısını halen canlı bir şekilde yaşamaktayız.

                Atatürk “ BENİM NAÇİZ VÜCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR, FAKAT  TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR.” Sözünün temelinde, Türkiye Cumhuriyeti sayesinde çağdaş ve yüksek değerler elde ettik.

                Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde emperyalist güçlere karşı büyük bir milli gurur savaşı verilerek bağımsızlık mücadelemizi kazanan Türk Milleti dün olduğu gibi bu günde vatanını, milli varlığını tehdit eden her türlü saldırılara cevap verecek azim ve kararlılıktadır.

                10 Kasım Yüce Türk Milleti için milli bir yas günü olmakla beraber aynı zamanda Atatürk’ümüzün mirası olan Türkiye Cumhuriyetini korumak için gizli ya da açık tehditlere karşı milli birliğimizi ve beraberliğimizi gösterme günü olmalıdır.

                Sevinçte ve kederde karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı içinde yüreklerimiz aynı kutsal amaçlar için çarptıkça birlik, bütünlük ve temel değerlerimizi bozmak isteyen hiçbir güç amacına ulaşamayacaktır.

                Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 88 nci yıldönümünde büyük önderimiz eşsiz lider gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ’ümüzü bir kez daha saygı, minnet ve şükran ile anıyor ilkelerinin modern Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar aydınlatacağını bu uğurdaki azim ve kararlılığımızdan asla vazgeçmeyeceğimizi bildirir manevi huzurunda saygı ile eğiliyorum.

                RUHUN ŞAD OLSUN.”

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER