Başkan Gültak'tan Akdeniz'in Altın Çocuklarına Ödül

* Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 19-27 Ocak tarihleri arasında Ordu'da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Turnuvası'ndan şampiyon olarak dönen Akdeniz Belediyespor Kulübü sporcularını ağırladı.

Başkan Gültak'tan Akdeniz'in Altın Çocuklarına Ödül

Başkan Gültak'tan Akdeniz'in Altın Çocuklarına Ödül

* Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 19-27 Ocak tarihleri arasında Ordu'da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Turnuvası'ndan şampiyon olarak dönen Akdeniz Belediyespor Kulübü sporcularını ağırladı. Başkan Gültak, madalya ile dönen sporcuları maddi olarak ödüllendirdi.

Akdeniz Belediyesi, çocukları ve gençleri sporun farklı dallarıyla buluşturup, Akdeniz’i sporla anılan bir ilçeye dönüştürürken, geleceğin sporcularını yetiştirmeye de devam ediyor. Son olarak 81 ilden 6 bine yakın sporcu, antrenör ve hakemin katılımıyla minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'ndan madalya ile dönen Akdeniz Belediyespor'a bağlı sporcular Başkan Mustafa Gültak'ı ziyaret etti.

Kendi kategorilerinde şampiyon oldular

Ziyarete, sporcular Gülizar Kara, Hatip Emlek ve Muhammed Taşkin'in yanı sıra Akdeniz Belediyespor Kulübü Kick Boks Antrenörü Nasır Kandemir ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar da katıldı. Ordu'da 19-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada büyükler artı kategorisinde milli boksörümüz Gülizar Kara, büyük erkekler kategorisinde 57 kiloda mücadele eden Hatip Emlek, ve gençler kategorisinde 51 kiloda ringde ter döken Muhammed Taşkin şampiyonluk ipini göğüsledi.   

Hedef Antalya'daki Avrupa Şampiyonası

Sporcuları ağırlayan Başkan Mustafa Gültak, " Ordu'da yoğun bir katılımla gerçekleşen turnuvada şampiyon olan kulübümüzün sporcularını ağırlamaktan gurur duyuyorum. Sırada önemli bir müsabakaları daha var. Eylül'de Antalya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyorlar. Sporcularımızın oradan da madalya ile döneceklerini umuyorum. Bizler desteğimizi esirgemeden sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah onları Antalya'da da kürsüde Türk bayrağımızı dalgalandırırken de göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Gültak'tan sporculara maddi destek

Sporcuların çok zorlu şartlarda bu başarıyı elde ettiklerine dikkat çeken Başkan Gültak, Akdeniz Belediyespor Kulübü yetkililerine, dereceye giren bu sporcuların maddi olarak da ödüllendirilmesi talimatını verdi. Başkan Mustafa Gültak sözlerini şöyle noktaladı: "Önümüzde 1/5000'lik imar düzenlemeleri de var. Bu düzenleme sonrası onlara spor merkezi yapılacak bir alan sunmayı hedefliyoruz. İmar sorunları da bittikten sonra aralarında dünya şampiyonu olan milli sporcularımızın da olduğu gençlerimize daha modern ve nezih ortamlarda spor yapmaları konusunda bir kompleksi de kazandırmış olacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Gültak'a desteklerinden dolayı teşekkür eden sporcular daha sonra günün anısına istinaden hatıra fotoğrafı çekildi.

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER