BAKAN KASAPOĞLU’NDAN MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Mersin’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN MERSİN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Mersin’e gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül, Yöneticiler ve Ülkü Çiçekleri tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu, Ülkü Ocakları’nın faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak önceliklerinin vatan, millet ve bayrak aşkıyla dolu, bilgi birikimleri ve eğitimleri ile ön plana çıkan gençler yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Yaz Kampı ve Ülkü Çiçekleri Yaz Kampı’ndan dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Akgül’ü kutlayan Bakan Kasapoğlu, Bakanlık olarak düzenlenen Yaz Kamplarından Ülkü Ocakları’nın da faydalanabileceğini söyledi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından başlatılan permakültür çalışmalarını da inceleyen Bakan Kasapoğlu, bu çalışmayı kendilerinin de evlerinde yapacaklarını söylediler.

Ocak’ta bulunan gençlere satranç takımı ve futbol topu hediye eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı’na da tenis masası hediye etti.

Bakan Kasapoğlu’na; Ülkü Ocakları Dergisi, Odak 2023 Türk Büyükleri Serisi ve permakültür tohum kalemi hediye eden Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Yavuz Akgül: “Sayın Bakanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kendisine Ülkü Ocaklarımızın faaliyetleri hakkında bilgiler verdik. Kendileri çalışmalarımızı çok beğendi. Özellikle Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından başlatılan ve Ocak Binamızda da hayata geçirdiğimiz permakültür çalışmasını kendisinin de evinde uygulayacağını kaydetti. Ülkü Ocaklarımıza da hediye olarak bir tane tenis masası sözü verdi. Zaten Ülkü Ocakları olarak bizim amacımız her zaman geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz. Onların eğitimi, vatan, millet ve bayrak sevdasıyla dolu olmaları, büyüklerini sayan, küçüklerini seven bireyler olması bizim önceliğimiz. İnşallah bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Allah bizleri birlik ve beraberlikten ayırmasın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2022, 14:29

İstikbalmersin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER