Anamur'da Piknik Alanı Hizmete Açıldı

Başkan Kılınç: "Ücretsiz Piknik Alanımızı Bugünden İtibaren Hizmete Açıyoruz"

Anamur'da Piknik Alanı Hizmete Açıldı

Başkan Kılınç: "Ücretsiz Piknik Alanımızı Bugünden İtibaren Hizmete Açıyoruz"

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, işletmeciliğini belediyenin üstlendiği Pullu Tabiat Parkı'nın batı bölümünde vatandaşların ücretsiz olarak kullanabileceği piknik alanı tahsis ettiklerini duyurdu.

Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sahada incelemelerde bulunan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Belediyesi tarafından 29 yıllığına kiralanarak ilçeye kazandırılan Pullu Tabiat Parkını ziyaret ederek sezon hazırlıklarını inceledi. Sorumlu müdürlere Pullu Tabiat Parkının batı bölümünde bulunan alanın günü birlik piknikçilere ücretsiz olarak tahsis edilmesi talimatını veren Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç burada yaptığı açıklamada: "3 yıl önce Pullu Tabiat Parkını kiraladığımızda burası bir suç oluşturma merkeziydi. 3 yılda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla burayı insanların nefes alabileceği bir tabiat parkı haline getirmeyi başardık. 3 yıllık görev süremiz içerisinde önceliğimiz daima vatandaşlarımızın temel ihtiyacı oldu. Bu anlayışla da Anamurlu hemşehrilerimizin piknik alanı ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Daha önce Orman İşletme Müdürlüğümüzden kiraladığımız 135 dönümlük alanda çalışmalarımızı en kısa sürede başlatacağız. Ancak orası tamamlanana kadar da Pullu Tabiat Parkımızın batı kısmında bulunan alanı bugünden itibaren vatandaşlarımızın ücretsiz olarak kullanabileceği piknik alanı olarak tahsis etme kararı aldık. Bugünden itibaren vatandaşlarımız Pullu Tabiat Parkına gelerek batı tarafta bulunan alanda piknik yapabilirler" dedi.

Satın Alınan 42. Araç Bozdoğan Mahallesi'nde Çalışmaya Başladı.

Göreve geldiği günden bu yana Anamur Belediyesinin makine parkına 42 araç ve iş makinesi kazandıran Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bozdoğan Mahallesinde gerçekleştirilen zemin hazırlığı çalışmalarını inceledi. Geçtiğimiz günlerde DMO aracılığı ile belediye envanterine kazandırılan lastik tekerlekli ekskavatörün Bozdoğan'da gerçekleştirilen çalışmalarda kullanılmaya başladığını belirten Başkan Kılınç: "Bu yıl asfalt çalışmalarımızı Bozdoğan mahallemizden başlatıyoruz. Yeni satın aldığımız lastik tekerlekli ekskavatörümüzü de burada çalıştırmaya başladık. Bu yıl asfalt döküm aracımızı ikiye çıkartarak 56 mahallemizin tamamında asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış bekliyor, görev süremizin sonunda belediyemizin sorumluluğunda bulunan yollarda asfalt sorununu ortadan kaldıracağımıza inanmalarını istiyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2022, 13:37

mersinistikbal

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER